‘ Hebt u naasten lief!’, staat op papier dat hun bijbel wordt genoemd maar de stijf fundamentalistische gereformeerde kerk sektes hebben dat aangevuld dat dit niet voor LHBT’ ers geldt!

Jawel en dat ook nog eens in een verklaring dat door de SGP voorman werd ondertekend en verteld.

De Bible Belt moet maar ‘s flink met een riem  afgeranseld worden. De monden zullen dan van verbazing voor eeuwig open blijven staan. De zich altij verborgen houdende SM liefhebbers vallen direct door de mand.

Kijk, mama! papa vindt dat slaan wel heel lekker. Nee, jongetje papa lijdt het meest door het lijden dat hij vreest. Vreest, mama? Hij wordt toch NU afgeranseld, is vastgebonden en kijk nou toch ‘s papa kreunt!

Mond houden en bidden, blijven bidden. Bidden mama, tot wie? tot iets wat er niet is g*dverd**mme! Niet vloeken jongen dat is je aangeleerd. Ja, mam dat is net als bidden, dat heb je mij ook aangeleerd. O ja, mama ik ben verliefd op mijn buurjongen Achmed en hij op mij. 

Oh, jongen wat vertel je mij nu.. Ik moet nu bidden en bidden en blijven bidden! 

Op de preekstoel leest de voorman van de SGP een verklaring voor:’ Gelovigen, al die negatieve aandacht voor de door mij ondertekende verklaring is buiten proportioneel en ambetant!  Gelovigen, volg mij zoals ik volg dat aan mij is opgedragen door onze heer. Laat ons bidden. Heer, ik tekende de blablabla verklaring. U vraagt naar de naam, heer? Trashville is de naam, pardon ik vergis me heer, vergeef mij. Wat zegt u?

U vergeeft mij niet, nooit en ik kom niet in de hemel en u neemt mij nooit op in uw koninkrijk? G*dV**D*mme! 

Het werd still, in Wapenveld,Oud Alblas om maar wat plaatsnamen te noemen. Doodstil!

 

 

 

Categorieën: Actualiteiten

Avatar

Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2020 minder verward, en mede oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar anderen.

0 reacties

Geef een reactie