Ze struikelen over elkaar heen op Hyves, de een nog goedkoper en beter dan de ander. Hele workshops worden er gehouden. Een vrij beroep is het dus het houd je in ieder geval van de straat. Maar mijn enige ontegenzeggelijk ongenode commentaar is dit: Zijn zij wel degene die zij zijn? Iedereen kan op een beurs gaan staan met wat voor titel dan ook, geldt natuurlijk net zo goed voor mijzelf. Ik ben een studie in het mentale coaching gaan doen, omdat ik in de gaten had dat veel mensen meer restcapaciteit in zich hadden dan ze zelf dachten en als ik zoiets zie wil ik het eruit halen met die desbetreffende persoon, alleen al om het feit dat hij/zij zeker beter in het leven staat en goed kan presteren, imagebuilding mag je het ook noemen hoor, maakt mij niet uit, als je de mens maar niet in de maling neemt en ze laat betalen voor een sprookje dat iedereen je kan vertellen.

Suggestieve behandelingen komen heel veel voor en als je daar open voor staat is er maar weinig nodig om de portemonnee leeg te trekken van hen die geloven in de homeopathische kruiden of de druppels. Ikzelf zoek het ook bij de kruiden, maar ga eerst op zoek naar oude boeken en kruidentuinen waar geschoold personeel mij de juiste kruiden aanbieden voordat ik een kop thee zit te drinken waar ik misschien de moord in stik.

Je hebt zoveel therapiemethodes, je wordt er af en toe echt niet goed van. Wat te denken van de kleuren therapie, nee daar wordt je gezond van, helemaal als je kleurenblind bent, maar dat even terzijde. De bloemen therapie. Zo oud als de weg naar Rome, maar zij die geld ruiken en mensen willen helpen(?) die gaan ervoor. En dan is een site als Hyves een gratis markt om mensen binnen te halen die geloven in de magie van het handopleggingen, van het kaartleggen, de geur therapie, de voetmassage therapie ( deden de chinezen al eeuwen geleden) de Reikimasters zijn niet meer aan te slepen, dat daar nog geen werkeloosheid inzit snap ik niet, want iedereen is tegenwoordig Reikitherapeut.

Deze studie is zeker niet makkelijk en zeker niet goedkoop als ik dat allemaal zo lees.
Maar als je echt mensen wilt helpen, help ze dan van hun pijntjes af door een reguliere arts aan te bevelen die zonder medicatie hen doorstuurt naar een therapeut die ervoor geleerd heeft hoe een lichaam en zeker hoe het spierstelsel in elkaar zit.

Ik kan geen site openslaan of ik krijg wel een aanbieding of ik niet gemasseerd wil worden, of een paranormaal consult, want ook zij laten zich niet ongemoeid. We hebben hier heel wat van die CHARS en DERREKS rondlopen hoor, vergis u niet. En zelfs de krijttekeningen worden van tafel gehaald om je de juiste kaart te laten trekken, maar gelet op de diversiteit van interpretatie kan het altijd raak zijn voor jou natuurlijk. De goede niet laten lijden onder de kwaden die het best wel goed menen en er zelf heilig in geloven dat zij het ook kunnen zou ik zeggen: Ga eens naar een goede helderziende, die werken in Utrecht in het Paranormaal Centrum van Croiset en laten zich continue testen op hun eigen kunnen.

Zij bestaan heus wel die paragnosten daar ben ik heilig van overtuigd, temeer ik daar zelf mee te maken heb gehad, dus laten wij niet blijven zeiken over wat wel en niet kan. Wat bij mij niet kan is het ongeloof dat geloofwaardig over moet komen als je de knip maar opentrekt. Of je moet net als ik doen. Kan je niets missen, laat dan maar zitten, doe iets met de kennis die ik je overdraag, zomaar van mens tot mens. Kun je wel iets missen, daar staat een gesloten bus die voor een of ander goed doel opgehaald wordt wanneer die vol is. Kijk dan ben je in mijn ogen een vooruitziende blikvanger want je vangt altijd iets voor mensen die het werkelijk slecht hebben in deze maatschappij en geen helderziende kan tegen dit soort van doelen op.

Of had je dat al gezien??

Categorieรซn: Maatschappij

klapdoos

Gewoon een Amsterdamse vrouw die met een vrouw getrouwd is, ziek is, zodanig dat de neerwaartse spiraal steeds verder zakt. maar een kniesoor die daarop let. Ik lach graag, heb genoeg traantjes gelaten om mijn ziekte en nu is het tijd om via mijn nieuwe boek eens door te gaan met uit het leven te halen wat er te halen valt, zeker in een crisistijd is het de kunst om toch vrolijk te blijven. Mijn motto is dan ook: Een dag niet gelachen is zeker een dag niet geleefd.

11 reacties

FatTree · 18 september 2009 op 11:58

Goh, dus jij kent een paragnost die wel echt wat kan?

Misschien zou je hem aan moeten bevelen bij James Rhandi. De beste man heeft namelijk 1 miljoen dollar uitgeloofd voor de eerste paragnost die in een wetenschappelijke test kan bewijzen dat hij iets kan.

Needless to say.. na vele kansloze pogingen van allerlei paragnosten (waaronder drek-onder-mijn-laarzen oglivie) wacht het miljoen nog steeds op de eerste die iets kan.

Kruiden enz. kunnen helpen. Het zijn namelijk de voorlopers van medicijnen. Dit betekent ook dat ze per definitie inferieur zijn aan medicijnen. Wanneer er trouwens geen medicijn bestaat voor een kwaal, is er hier ook geen kruis of alternatief voor, anders was dit namelijk verwerkt in medicijnen, die er dan dus wel zouden zijn.

lisa-marie · 18 september 2009 op 13:21

het kaf van het koren onderscheiden is altijd moeilijk.
Maar dat had je al gezien ๐Ÿ˜€

klapdoos · 18 september 2009 op 13:27

FatTree ik heb inderdaad eens een oude dame meegemaakt die mij dingen wist te vertellen die zij never nooit had kunnen weten en deze oude dame van 83 voorspelde mij dingen die nu nog uitkomen. Maar dat doet hier niets ter zake, het gaat hier over het algemeen gebruik van alles wat met het bovennatuurlijke te maken heeft en wie er voor open staat en zich laat besodemieteren. Kijk en daar ben ik dus te nuchter voor… ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

FatTree · 18 september 2009 op 16:03

Ik ben vergeten nog wat over de column zelf te zeggen.

Ik vond het een erg prikkelende column, waar ikzelf bijna gedwongen werd mijn eigen mening te geven, ik vind dat zelf klasse!

Misschien een leuk discussiepunt in het forum?

Ik heb met plezier je column gelezen

klapdoos · 18 september 2009 op 17:53

FatTree bedankt voor je eerlijke reactie en waarom zou je niet je eigen mening mogen geven op een column? Dat doet toch iedereen of niet!
En dit onderwerp is en zal altijd een punt van discussie blijven waar je er ook met iemand over praat..Ik denk dat het een kwestie van geloven en vasthouden aan iets wat niet is kan zijn.. :eh: :eh:
Groetjes van leny

Prlwytskovsky · 18 september 2009 op 18:03

Ooit had ik ook eens een afspraak met een helderziende. Dus ik belde aan, en wat denk je?
Vraagt zij: wie is daar? Nou jahhhhh ……

klapdoos · 18 september 2009 op 19:19

Peet ze had ook eerst naar een klinker of medeklinker moeten vragen voordat ze opendeed, geheid dat ze dan wist wie er voor de deur stond…
๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

SIMBA · 18 september 2009 op 19:24

:offtopic: [quote]Fatfree[/quote]
Leuk Leny!! :wave: ๐Ÿ˜†

klapdoos · 18 september 2009 op 20:22

Dat krijg je als je steeds maar op je dieet moet letten, is inmiddels gecorrigeert en dank voor de tip.

pally · 19 september 2009 op 11:48

Voor mij heb je met dit item wel een punt, Leny!
Want ze groeien als paddestoelen uit de grond , de meest onwaarschijnlijke therapieen. Voor sommige opleidingen hoef je maar een weekendje te boeken (reiki)om een hele praktijk te beginnen. Wat mij vaak opvalt is dat probleemgevallen zich hierbij graag storten op andere probleemgevallen.
Uiteraard goed opgeleide therapeuten niet te na gesproken.
En, ja, bij gebrek aan godsdienst(zingeving) is er in deze tijd een enorme markt voor.

groet van Pally

trawant · 19 september 2009 op 12:15

Beste mensen,

Sinds kort geef ik portefeuille massages.
U brengt mij uw portemonee ( ook de cards en pinpasses) en ik ga er spiritueel mee aan de gang.
Op afstand genees ik u dan van de mentale en fysieke kwalen die u teisteren.
EN van uw hang naar bezit die de oorzaak is van alle leed.
Shant shanti..

Swami Trawant

Geef een antwoord