Arie Boomsma’s blootreportage voor het tijdschrift Linda heeft voor de EO-presentator meer gevolgen dan alleen een schorsing bij zijn omroep. Hij is aanstaande zondag ook niet welkom in de Bethelkerk in Drachten. Ik snap ze wel, die funda gristenen en hun schorsing voor het getatoeëerde sekssymbool Boomsma. Je zal indertijd maar een omroep voor bijbelvaste woordfetisjisten hebben opgericht, daar redelijk succesvol mee zijn en dan besluiten ineens de twee topschapen uit je kudde op eigen initiatief een zijpad in te slaan dat rechtstreeks naar de weide van Sodom en Gomorra leidt.
De stenen tafelen dansen op hun sokkel, de Bijbelbelt siddert van verontwaardiging om het verraad van Andries en de hitsige soft porn van Arie.
Het is vergelijkbaar met de commotie die zou ontstaan wanneer Pauw en Witteman zouden bekennen adepten van bisschop Williamson te zijn.
Ik zie Knevel puntsgewijs en bijna aggressief staccato zijn overstap naar het Darwinisme ondertekenen.
Ik zie Arie in DWDD, glibberend in z’n eigen gelijk, het granieten EO boegbeeld Doornbos met verzoenende spreuken bestoken. Zonder dat de oude overigens ook maar ’n millimeter opschuift. Je bent nu eenmaal recht in de leer of je bent het niet, hulde.
En dan komen daar nog eens die foto’s bij. En nog wel voor een Homo nummer.
Met zulke gelovigen heb je als EO geen perverse heidenen meer nodig.
Wat klopt er niet aan Arie Boomsma.
Waarom wend ik mijn hoofd gegeneerd af als dat lange gespierde goddelijke lijf onder die giraffenek in beeld verschijnt en blokkeer ik mijn gehooringangen als het zalvende timbre van zijn stem de huiskamer dreigt te vullen.
Het is de combinatie in een persoon van Hulk Hogan en de aanstaande ouderling die me niet bevalt. De binnenkant past niet bij de buitenkant.
De plengoffers die Arie voor de tempel van zijn lichaam brengt en zijn suggestieve oogopslag zijn niet in overeenstemming met de versterving die hij in zijn programma’s predikt.
Arie is de vleesgeworden hypocrisie, de schitterende getekende slang die jongeren, verblind door zijn imago van ‘gelovig maar ook best wel een beetje stout’, naar de moederkerk lispelt.
Die moederkerk raakt in verwarring van zoveel dubbelzinnigheid.
We zijn er nu even drie maanden van verlost.
Maar hou het roer recht, beste evangelisten, excommuniceren die handel bij het eerstvolgende slippertje, dan weten we tenminste wat we aan jullie hebben. We zijn door toedoen van zo’n zelfde serpent ooit het paradijs uit gelazerd.
En dat is ook niet goed afgelopen.

Categorieën: Actualiteiten

6 reacties

DriekOplopers · 20 maart 2009 op 14:12

Hulde! Absolute topcolumn. :wave:

SIMBA · 20 maart 2009 op 15:06

[quote]Wat klopt er niet aan Arie Boomsma. [/quote]
Zo op het oog klopt alles aan hem 😆 :hammer:

klapdoos · 20 maart 2009 op 15:28

Als libische 😆 😆 zie ik wel dat er van alles klopt aan Arie Bombarie, maar dat hij met zijn mooie lichaam bij de verkeerde club zit???Hij kan beter zijn geloof diep in zijn hart houden…Het is ook nooit goed bij de EO…
Mooie columns
groet van leny :wave: :wave:

arta · 21 maart 2009 op 09:25

Goedgeschreven column met een geweldige uitsmijter!
🙂

Anne · 22 maart 2009 op 07:51

Ik geloof dat ik snel even naar de boekhandel moet… 😀

Mien · 24 maart 2009 op 09:29

Scherp geschreven met mooie zinsnedes.
Met het mes op tafel. Je zou er bijna penisnijd van krijgen.
Ik ben wel blij met het feit dat de kerk met dit soort acties getuigt van menselijkheid.
Met dit soort apestreken bewijst de kerk dat we weldegelijk van hun afstammen.

Mien gorilla uit de mist

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder