Nummer 22 werkt in Nederland vanuit zijn thuiskantoor en Zweden op het hoofdkantoor van een onderneming in de medische sector.  Daarnaast reist hij naar de buitenlandse vestigingen in Europa, Midden Oosten, Azië & Australië.

Gotenburg, waar ik sinds februari 2017 werk als consultant Quality, Regulatory & Legal, is een hele fraaie stad maar met een ‘ koude’ autochtone cultuur. De kleur en de lach komt van de vele nieuwe medelanders. De kanalen hebben de Nederlanders lang geleden ontworpen en gegraven. In de zomer als de tooeristen de kanaalbootjes bevolken dan word dat verhaal luidruchtig verteld in de mcrofoons. Landvettter vliegveld, voor mij inmiddels vertrouwd als de ‘fast lane’ en security gepasseerd is. In de KLM lounge eet, drink en werk ik naar de boarding tijd.

Bijna een jaar later en………

( wordt vervolgd)

 

Categorieën: Algemeen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder