Het praten tegen lege stoelen in een kapperszaak of het tegenwoordig bij mannen populair geworden zinnetje ‘ben even naar de barbershop’ geeft de voorbijganger de indruk dat de pratenden de haren op het hoofd niet meer zien.

Tsja, et tu Kapper? Zo had ik het plan opgevat om mijn kapsalon niet te verwarren met een frietje kapsalon want een dergelijke cholesterol bom?, geen haar op mijn hoofd dat daar aan denkt. U wel? Ach, de knoflook geur houdt de ander wel op de vereiste afstand, maar dat even terzijde.

Ik keek – 1 dag voor de sluiting van kap, knip en scheer salons- naar binnen en zag J.mijn vaste kapster met een uitstekend geheugen en een vriendelijke stem, druk met haar aan de gang. Aha, een kleurspoeling zo te zien.
De stoel naast deze klant is leeg en in de stoel daarnaast zat een jongetje te draaien en naar de kleurspoelende vrouw te kijken. Wellicht een bekende.
Ik besloot niet naar binnen te gaan want er zitten nog 3 andere klanten te dicht bij elkaar.

Een knotje lijkt me iets mooi.

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

7 reacties

van Gellekom · 18 april 2020 op 10:12

Mijn haar heeft weer de lengte van 1968. Ik draai nog even Satisfaction van de Stones 😀

G.van Stipdonk · 18 april 2020 op 12:13

Dé jà vu!

    Nummer 22 · 20 april 2020 op 13:00

    Bezoek de Woodstock Store online.. u wordt verrast! In the summer time… Mungo Jerry.

Nummer 22 · 20 april 2020 op 13:01

Waren wij jongens toen?

Hans Schoevers · 20 april 2020 op 15:26

Ben tijdelijk via selfbeschädigung skinnhead. Tijdje niet voor de spiegel.
Spiegeltje aan de wand, wie is de kaalste van het land.

Nummer 22 · 20 april 2020 op 19:30

Bezoek de Woodstock Store online.. u wordt verrast! In the summer time… Mungo Jerry.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder