‘Dag meneer Grapperhaus, u spreekt met Henk-Jan. Ik ben BOA en ik kom net van het slagveld. Nou ja, zeg maar slachtveld maar dan zonder arbeidsmigranten.

Tweehonderddertig jongeren vielen mij en mijn collega aan omdat we ze vroegen afstand te houden. Hoort u mij meneer Grapperhaus, Ferd voor intimi?

Wat zijn wij blij dat u onze collega’s in America met een wapenstok uitgerust hebt. U weet in America kan en zeker nu weer gek(r)ampeerd mag worden spannend worden. Het Jongeren Bier Outbreak Management team onder leiding van de heren: Bavaria – bieroloog, Brand- brouwer en natuurlijk de alom bekende zuipschuit deskundige Ilja Gort is al bij elkaar in quarantaine gegaan op het Landgoed in SexBierum, maar dat ter vertrouwelijke informatie.

De losgeslagen maar allemaal met hun gratis VWO, Gymnasium of VMBO- afdeling consumptieve technieken, vakantie vierend geteisem een stapel van 60 kratten lege bierflessen klimmers en dat om 03,27 en 10 minuten precies, en onze 2.1 Fte collega’s0 BOA in America kalm, rustig en geen geweldspiraal veroorzakend, netjes beleefd vroegen aan 223 jongeren vooral “kalm te blijven, niet te kotsen en.. afstand van elkaar te houden bij het beklimmen van hun toren, hun paradijs van opgestapelde kratten, werd het een slachtveld voor….. hun!

U hebt de beelden van de in elkaar geroste vakantievierende jongeren kunnen bekijken. Mooi toch Ferd, niet dan?
Dronken, lallende en beledigende schorriemorrie wit van kleur (220) en alle andere huidskleurvarianten (3). U weet dat deze 3 het kamperen niet in ons land geleerd maar ver daarbuiten, maar dat terzijde Ferd.

Wij zijn ontzettende blij met onze bodyscam en noodknop, meneer Grapperhaus.
Dat bodyscam rammen werkte als een tierelier. Ik heb in Termunterzijl minimaal dertig jongeren mee voor hun harses kunnen meppen. Mijn collega (53 jaar en 11 maanden) heeft met haar portofoon-met-noodknop veertig anderen naar de andere-corona-loze-wereld geholpen, zeg maar haha haha.
Wat, Ferd? Nee, in Termunterzijl zijn wij begonnen.

Vraagje Ferd; onze collega BOA op Schiermonnikenoog vroeg aan ons en wij nu aan u of een zwarte lichtgevende uitschuifbare dildo van Christine Le Duc, nu als wapenstok aangemerkt mag worden. De lengte, vraagt u? Nou nou u weet toch welke verhalen er gaan over zwarte dildo’s: minimaal 1meter50centimeter.

U lacht, Ferd…
Ja, Ferd lachen is gezond, toch? Dat laatste was een grapje, meneer Grapperhaus.

De rest in America sloeg meteen op de vlucht en sommigen sloten zich op in het washok. De belegering door onze nationale trots: de ME duurt nu al 21 uur. Die ME met hun geweldspiraal nou dat leek verdacht veel op de nekmoord in Minneapolis, zeg nou zelf dat kan toch niet en ze zijn geen BOA en dat is bij ratten besnuffeld, zeg maar.

Als ik u was zou ik meteen het hele leger en de politiemacht van de Europese Unie h met een bodycam en portofoon met noodknop uitrusten.

Ik bedoel, een portofoon met noodknop en een bodyscam, dat wordt eeuwigdurende vrede in de wereld.’

‘Eh…goed om te horen, meneer eh….BOA.
’Ja, lieverd. Ik kom zo aan tafel, heb een collega aan de telefoon!
Mark?
Nee, Henk- Jan uit de buurt van America!
Zo ver weg, nou nou. Ferd, jouw prakje met jus in het kuiltje en de zelf gedraaide bal gehakt wordt koud als je niet snel aan tafel komt. En Ferd…. HANDEN WASSEN!

Daar ben ik weer meneer BOA. ‘Zeg maar Henk-Jan hoor.’

Fijn’! en zegt u maar meneer Grappenmaker hoor….’


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder