Het was alweer een tijdje rustig rondom Britney Spears en ik gunde haar die rust. Echt waar! Even dacht ik dat ik haar zag bij de Go Ahead Eagles – Ajax rellen, maar dat was Ajax’ aanwinst ‘Kale Kennedy’ Bakircioglü. Ik haal ze ook altijd door elkaar. Nee, miss Spears mag van mij even bijkomen. Laat zo’n kind, want dat is ze nog. Ze heeft een logische beroemdheids inzinking en meneer telelens is 24-uur per dag om haar heen. Dát is ziek! Tot zo ver mijn medeleven, want gelukkig kreeg ik het ook weer heerlijk benauwd dankzij Brit. Ze schijnt namelijk weer eens zwanger te zijn! Het is altijd fijn om te weten hoe het afloopt met een kind, nog vóórdat het ook maar geboren is. Ik heb op haar twee andere zoontjes ook al behoorlijk wat geld ingezet: voor hun 5e levensjaar hebben zij minstens drie heroïne spuiten in huis gevonden én gebruikt, zijn ze ‘out’ gegaan tijdens hun zelfgeorganiseerde houseparty en liggen ze half Hollywood te douwen zonder condooms. Gisteren zag ik ze trouwens al ‘pimpen’ op de hoek van de straat, de schooiers!

Ach, ze kunnen er niets aan doen. Net als dat Brit er eigenlijk ook niets aan kan doen. Graag zou ik Brit daarom wel willen helpen. Alleen wil ik dan niemand horen over ethische kwesties. Soms moet het gewoon mogelijk zijn. Brit kan niet voor zichzelf zorgen, dus moet iemand anders dat voor haar doen. Met naald en draad wil ik met alle liefde best haar verticale glimlach dichtnaaien. Er is echter meer dan Brit en aangezien ik niet overal kan zijn is het voor mij in mijn eentje een onmogelijke opgave om alle ongeboren kinderen, ongeboren te laten blijven.

Op het moment van schrijven komt er weer een promo voorbij op RTL4. “Straks op RTL4, familiedrama in Hoogwoud.” Pff, ik heb geen zin meer in die slechte waargebeurde RTL4 dramafilms. Ditmaal is het echter een hond die het slachtoffer is van papa’s geflip. Meteen komt natuurlijk weer de vraag of de Dierenbescherming niet allang de hond uit huis had moeten plaatsen. Maar ach, laten we maar stoppen. Mensen zijn blijkbaar niet gemaakt om kinderen én dieren op te voeden. Ik ga in ieder geval nog even door met de wereld te redden. Kinderen, dieren… ik begin er niet aan, voor hun eigen bestwil.

Nog even een ode aan Britney:

[b]Britney[/b]
[i]Het begon leuk
Met een plaat
Met een hit
Gevolgd door de shit
en hysterie
Maar eigenlijk
Begon het natuurlijk al
Bij de geboorte van de naam: Britney [/i]

Categorieën: Algemeen

2 reacties

SIMBA · 29 juli 2007 op 11:19

En zo is er tóch alweer een stukje aan haar “opgedragen”…teveel eer lijkt mij.
Negatieve aandacht is óók aandacht. 🙁

Troy · 30 juli 2007 op 09:15

Ik heb geen moeite met die Britney aandacht. Vond het een leuke column. Het sarcastische gedicht op het eind is prima, maar wel wat gemeen. Ondanks dat ik haar muziek niet kan uitstaan, blijf ik het sneu vinden dat ze zo de weg kwijt is…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder