DE KONINLIJKE KERSTTOESPRAAK geanalyseerd conform de van toepassing zijnde voorwaarden verbonden aan de WKKT; Wet Koninklijke Kersttroepspraken (2019) door het Onderzoeks Instituur Leijdecker (1955) op verzoek van de 2 oprichters van het Absurdistisch Verbond (2006) en 17.638 489 anderen.

De Koning, Alex voor vrinden en hielenlikkers en zijn bijzonder kersttoespraak van Zijne Majenstrijd Koning Willem: ‘Streven naar geluk lijkt zo langzamerhand wel een obsessie te worden, zeg.

Waar gaat dit over!’

Met name jonge (in de leeftijd van 1 en 13 jaar) mensen riep hij op zichzelf eens een klap voor de harses te geven als het eens tegenzit: ‘Stel je verdumme, potalex3 niet zo aan! Uitslovers!’,  sprak Zijne Majenstrijd recht in de camera. Dat recht kijken heeft hij geleerd van Hans W. te Frl. oud vieze premier van Nederland en eminente zakkenvuller.

Hou op met snuiven, klagen dat je op straat leeft, omdat ook de vraag naar MediaMarkt Tiny Houses en IKEA(Ik Kan Even Ademen) model XL (5 dubbel golfkarton) significant is toegenomen, hou ook op dat je in een 26 jarig durende schulsaneringstraject zit en je per week maar 1250 euro, exlusief reiskosten vergoeding, te besteden hebt.

HOU DUS OP want er is ergens op deze aarde iemand die het nog slechter heeft dan u!

Ik, jullie keuning met de rode baard klaag ook niet dat Maxima niet hier naast mij staat maar in de keuken met de 3 A’s de 29 gangen kerstdiner voor OSM; ons soort mensen, aan het voorbereiden is. Nee, ik klaag en zeur niet. Wel verklap ik u een koninklukk geheimpje: Ik mag de slagroom kloppers strak schoon likken en dat doe ik elk jaar.

Willem stelde ook dat verdriet, twijfels en gevoelens onderdrukt dienen te worden: ‘Doe effe normaal, hee, jullie zijn toch geen mietjes met van die krokodillentraantjes? Mislukkingen en tegenslagen horen bij Minkukels en niet bij onderdanen van MIJN Koninkrijk!’

“Papa, papa, ik word gepest op het Gymnasium en dat vind ik ambetant. Ambetant?, zo praat jouw verre achternicht en ook kroonprinses Elizabeth uit Belchique. Dus niet seiken Amehoelia, hup en vort een paar meppen geven en de pesters houden op. Praat maar plat Argentijjns of Duindorps, je kunt het. Of dreig maar met jouw 4 bodygards en vooral die 2 die elk jaar zwarte piet spelen zonder zich hoeven schminken. Papa, wat zegt u nu? wie ik? Nee “Wij’ Alexander Koninklijke Hofnar te Den Haag. Grapje, grapje Amehoelia. Vraag anders jouw zusjes om hulp. Ariane die heeft al de zwarte band karate en Alexia die is een kick boxer, dat weet je. Rico is haar trainer en nu hop hop wegwezen.

Na even zijn ontroering te hebben weggeslikt, sprak Willem verder: ‘Geluk laat zich niet dwingen, en zeker niet voor minkukels als jullie. Geluk is er alleen voor mensen van mijn niveau. Dat is ons geboorterecht .”

Stop, stop de uitzending NU! Alex, Alex! Je moet Markje Rutte niet imiteren, blijf jezelf en denk ook aan mijn afkomst. Maxima, muy guapa, ik ken jouw afkomst. Jouw vader was een vrindje van Opa Bennie. Jouw vader heeft uren mogen wippen op de schoot van Bennie. Hahaha.. nu weet je waar “ Schavuit van Oranje’ vandaan komt.

Volgens WIllem wordt de vrijheid door Nederlanders te intens beleefd.

Die vrijheid is niet gratis, vervolgde hij. Je moet beginnen met het sparen van zegels, dus plakken, plakken en plakken! 6% rente waar krijg je dat nog. Dus hamsteren die zegels. Het vereist ook nog meer elleboogwerk, bereidheid elkaar absoluut geen ruimte te geven en onverdraagzaamheid. “Om vrij te zijn, moeten we het dwarse denken toelaten. In onszelf en bij anderen. Kortom vrijheid bereik je alleen als je over lijken gaat. We lijken allen op elkaar. Wij zijn Alexander en U bent een Nederlander.

Alex, Alex, wat zijn dat voor woorden die je niet aan hebt laten lezen. Je bent en blijft dom Alex. Vanavond maar weer  jouw lederen pakje uit Lech aantrekken en dan zal ik je eens lekker tuchtigen met de riem.  Wij gaan al jaren lang over lijken Alex. Weet je nog.. bij Poetin op bezoek in Kotsie, Naar die woestijn bewoners was ook geen goed idee Alex. Zat ik daar met 4 personen achter verduisteringskleding. Ik weet nog niet of het geiten of wat anders zijn. IK verstond ze niet.

De Koning sprak ook nog over het Klimaat: “Niks loos onder de horizon” Wij, Alexander komen uit een goed milieu en dat wil ik zo ook houden.

Tenslotte Wij Alex, Koning der Nederlanden nazaat van rovers, slavenhandelaren en vreemdgangers, wensen u en de uwen een gelukzalig klaag- en zeurvrij 2020.

Wij komen uit een goed milieu en laat u en uw milieu nooit in de steek.

In 2020 gaan we verder met waar we in 2019 gebleven zijn: Nitwit worden, zijn en blijven>

Alaaf!… Klaas waar ben je nu?

 Alex wat doe je nu, carnaval samen met Klaas Dijkhof is pas over een paar weken. Stoute jongen ben je, kom eens snel bij het vrouwtje. Schnell sofort Bueno Alex, bueno!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord