Willem Engel, tsja.. Ik kijk naar de blauwe, licht bewolkte lucht en schrik. Of is de schrik over dat wat ik wil zien? Het profiel van de een vervilt geworden langharige Huisjesmelker, oproer en bepaald type volk menner. Ook nog bekender als dansschool ‘ ‘Het Dansen wordt uw Virus’. Korting voor dansen na het innemen ‘Mijn Waarheid’ pilletje à raison van 135 euro 23 cent.
Hij dus, de Virus verspreidende dansleraar van professie. Geboren: 15 maart 1977 met het sterrenbeeld; vissen. Waarschijnlijk een haai, of een haai die krokodillentrekjes in zich heeft. In de numerologie heeft Der Willem het getal 6. Dit getal krijg je door zijn geboortedatum bij elkaar op te tellen. 15+3+1977=1995 en wordt van 24 de: 6.
Wat zeggen de getallen over ‘onze’ Willem de 6e. Daar komt ie: Lees en huiver:
Zessen kunnen heel aardig, maar ook heel venijnig zijn. Kunnen mensen afhankelijk van hen maken. Je moet dan doen wat zij zeggen. Andere bekenden, onder de groep mensen met een ander sterrenbeeld, met het trekje: narcisme en sommige met een extreem tri- polaire afwijking van seks op welke wijze dan ook en hun lust tekortkomingen, zijn: Gordon, Matthijs, Jeroen, Ali, Marc, Marco, Bernard de jaren geleden overleden prins.

Met name de ‘Willems’ onder de zessen hebben een handje van ‘het liegen met leugens naar hun waarheid in te kleuren. Omdat ze bemoeizuchtig zijn maken ze anderen afhankelijk van hen. Twitter en Insta is hun tempel, een heiligdom. Dat is hun ‘huis en haard’ voor ‘der Willem’ Engel des Eigen Waarheid. Leven staat in het teken van Covid en overige virussen.
De zes kan moeilijk conflicten hanteren. Denken dat er ruzie is, maar dan is er geen ruzie. Wil altijd de conflictstatus bewaren en dat lachend in een 6-urige monoloog ( de prins in een- na zijn dood- publiceren) vertellen tegen zijn eigen spiegel. Want krijgt deze Willem een reactie nou dan leven wij allemaal in een dictatuur met een circus dat politiek heet.

Verder kan de zes-vooral zessen die Willem heten- last hebben van vrouwelijke geslachtsorganen. Kunnen over-vrouwelijk zijn, of lesbisch en overvloedig behaard (over-mannelijk).
De zes heeft de behoefte anderen zijn of haar diensten op te dringen en ongevraagd aan te bieden. Een negatieve zes zoals Der Willem kan vol angstcomplexen zitten en ontzettend piekeren. Laatst nog piekerde hij 27 uur over hoe hij nu weer kan voorkomen opgenomen te worden in een gesloten inrichting voor mensen zoals hij.

Willem de zesde heeft de neiging een bemoeial te worden. Hij is bekrompen, afhankelijk en steekt zijn neus in dingen waarmee hij niets heeft te maken. En niet alleen zijn neus. Ook zijn tong steekt hij in attributen waar hij niets te zoeken heeft. Het gerucht gaat dat hij door intimi, Willem de Beffer wordt genoemd. Een naam die zijn nummer- in de Franse taal ‘ soixant bef’ eer aan doet. Zowel de 6 en de 9 ( omgedraaid) plus de extra 6 is het getal van de duivel het evil dat Willem bij zich draagt en van zijn vader via een microchip ingespoten kreeg.

Vooral de buurt waar hij woont heeft een grote afkeer van Willem. Zoals een buurman van Willem ooit zei: “Je weet meteen als Willem bij je op de stoep staat. Alle muizen gooien zich vrijwillig op de opgestelde vallen” Of zoals een andere buurman, scherp dat deze is, aan de verzamelde horde voor het huis: “Eigenlijk heeft Willem maar één grote fout en dat heet: ADEMEN!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder