Zodra er 1 biografie in praatprogramma’s wordt aangeprezen door de auteur  in aanwezigheid van het zelf lijdend voorwerp: de persoon! Die vanuit eigen geilheid en soms ook nog de onverwerkte trauma’s als diarree uit de mond over de schrijver uitstort. Getverderrie Gordon, ben jij misbruikt? Mondje dicht, schrijf maar op dat  mijn broer van dat misbruik moet hebben geweten.  Weet jij het zeker Goor. Nee, natuurlijk niet maar de exposure zal ongekend zijn. De 1e druk is zo uitverkocht. Ik weet er nog eentje. Schrijf op dat ik samen met ×=#/ &^€%×* heb zitten rukken toen we naar een pornofilm keken  bij hem thuis. We kwamen gelijktijdig klaar en hebben onder de miscroop de zaadvlokken bekeken. Jongens waren we!

Oh ja… ook opschrijven dat mijn eerste ervaring met een man in de kerk was. In de kerk? Ja met de pastoor die mij ontmaagde op de kansel en daarna zijn lul waste in de bak gevuld met wijwater.

Gordon, wil je echt dat ik ook jouw vunzigheid in een mooi verhaal moet verpakken. Ja, doe nou maar. Nu over Geer, nou die lult aan alles waar hij maar kan verdienen.  Geer heb ik 1 keer goed te pakken gehad. Nee, niet wat de lezer nu weer denkt. Ik heb hem laten zwemmen in een bak gier. Gier & Goor dus….!

Voordat we verder gaan Goor. Ik heb de titel al: ‘Gordon Bleu’. Gordon Heukenroth.. zo rot als altijd.

 

Categorieën: Algemeen

Nummer 22

Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar amderen.

10 reacties

Mien · 12 maart 2018 op 07:10

Ik verlang weer teru naar het dorp van Wim na dit epos. Maak er maar cordon bleu van of nee beter cordon Gorden.

Nummer 22

Nummer 22 · 12 maart 2018 op 07:23

Gordon sanitaire. Net zoals RF met de meest irritante Ei Luv reclame 2018. En de vrouwonvriendelijke knipoog.

Nummer 22

Nummer 22 · 12 maart 2018 op 07:27

Breaking News!! Gordon had een relatie met Patries, Patty en Billy Ikea, model schuifdeur.?

Nummer 22

Nummer 22 · 20 maart 2018 op 07:06

Nartina Matrilova wil ook meer betaald worden. Zeg maar G neutraal gelijke ‘ zakkenvullers’ wie de bal kaatst … of juist niet. Leve Tom Okker. Wie? Precies oude legendes…

Geef een reactie