‘We bevinden ons in een paralelle wereld dat blijft draaien, en dat is op zichzelf al bijzonder, maar het draaien om de eigen as heeft geen correlatie met het virus dat illegaal ons land en vele andere landen teistert!

De heer Krol van een politieke partij en 2e kamerlid toetert ‘we moeten onze schouders eronder zetten’. Nou, nou heer Krol dat lijkt me niet virus preventief. Ook de heren Wilders en Baudet foeteren over de aanpak van deze illegale virussen, maar ze foeteren tegen alles en nog wat. BEK HOUDEN!, mottuh ze, zeggen onze facilitaire collega’s die geheel conform de instructies voor hun eigen en onze veiliigheid het kantoor gebouw gestructureerd schoon moeten houden.

Chapeau!

Dit jaar een 15e maand als bonus extra!, mits het O.I.L. (1955) nog zal bestaan. Het feest is op 6 november 2020, tenminste als we deze datum nog zullen halen.

Zeg, is er nog w.c. papier?

Ik heb alle veld onderzoeken
in België, Frankrijk,Spanje, Portugal,op het drijvend Koninkrijk en in ons mooie land, laten stoppen en wel hierom :

DAAROM!

Alle medewerkers van onderzoekers tot en met mezelf, puzzelen nu minimaal 8 uur met 3D, proberen de Lego technics waar een 7+ kind minimaal 3 jaar mee aan de gang zal blijven, in elkaar te zetten.

Knap ingewikkeld dat Lego constructies, maar dat terzijde!

Kortom, beste lezers: Doe wat u moet doen om gezond te blijven!

Het ga u allen goed, wij van het O.I.L.(1955) gaan in onze schuilkelder, pardon.in karantenūh!
En ja, we hebben voldoende voedsel en w.c.papier voor minimaal 5 jaar!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

5 reacties

van Gellekom · 22 maart 2020 op 12:30

5 jaar??????? Dan begint het nog maar amice

    Nummer 22 · 22 maart 2020 op 16:41

    Minimaal.. het vollukmot nie te wijs worden. Kijk de schuilkelder heeft een luik naar een AH warehouse, dus maakt u zich geen zorgen. U mag erbij.de coordinaten mail ik u graag.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder