Dat Cheyenne blond is en met haar buitenproportioneel opgeblazen lippen constant duckfacend op een eindeloze stroom selfies verschijnt maakt haar niet per definitie dom. Het moet maar eens afgelopen zijn met die vooroordelen.

Cheyenne heeft een bijzonder scherpe geest die er voortdurend naar hunkert gevoed te worden. Ze is dan ook dolblij dat ze geboren is in het digitale tijdperk. Zonder haar Facebook-account en haar abonnementen op de kanalen van de diverse influencers had ze zich geen raad geweten. Vooral in een tijd waarin de wereld beheerst wordt door een pandemie prijst ze zich intens gelukkig met deze altijd betrouwbare informatiebronnen die haar intellectuele honger zo fijn kunnen stillen.

Omdat Cheyenne een goed geïnformeerde en kritische vrouw is was het voor haar geen uitgemaakte zaak dat ze zich zo maar zou laten vaccineren. Het leek haar wel heel erg leuk om na de prik magnetisch te zijn, – ze zag zichzelf al op een selfie met een lepel op haar voorhoofd –  maar dat lolletje woog niet op tegen de gevaren. Ze had vernomen dat de kans bestond dat er door Bill Gates een chip in het vaccin verwerkt zou kunnen zijn. Cheyenne houdt ervan om in de belangstelling te staan, maar overal en altijd gevolgd worden via 5g-antennes en satellieten is haar een brug te ver.

Wat Cheyenne uiteindelijk over de vaccinatiestreep trok was het bericht van een van haar favoriete influencers. Het Pfizer-vaccin zou niet alleen beschermen tegen Covid, maar eveneens wonderen verrichten met betrekking tot haar cupmaat. Nadat ze haar afspraak met de GGD had gemaakt (natuurlijk had ze uitdrukkelijk om Pfizer gevraagd) toog ze direct naar Hunkemöller. De enorme smak geld die ze daar uitgaf aan nieuwe bh’s deerde haar niet. De blijdschap over het vooruitzicht dat haar cupmaat met twee maten zou groeien verzachtte de financiële pijn.

Haar vrolijkheid was echter van korte duur. In haar enthousiasme deelde ze in de koffiepauze op haar werk het nieuws met een collega. Haar reactie viel nogal tegen: ‘Nou, op dit moment is de inhoud van je bh al groter dan je IQ.’

Het baart Cheyenne zorgen dat haar nu toch vrij bescheiden cupmaat kennelijk groter is dan haar intelligentie. Als ze het vaccin neemt wordt dat probleem dus alleen maar erger. Na de vaccinatie zal haar gegroeide boezem haar heldere verstand volledig ondersneeuwen. Een niet te verdragen schrikbeeld.

Cheyenne is echter niet voor één gat te vangen. Haar afspraak bij de GGD heeft ze nu ingeruild voor een consult bij de plastisch chirurg: ze wil een cupje kleiner. Een minder gevulde bh is een aderlating, maar daar staat tegenover dat haar IQ dan beter uitkomt.

Wat een geluk dat ze de prijskaartjes niet van de nieuwe bh’s heeft geknipt! Zo meteen direct terug naar Hunkemöller om een en ander te ruilen.

Categorieën: Diversen

1 reactie

Nummer 22 · 7 augustus 2021 op 10:11

Otnot my cup of tea😉 maar mooi geschreven en ook omdat ik als jongeling (17)net verkering te hebben voor de moeder van mijn lief ik graag naar Hunkemöller ging en 2 BH cup C mee mocht nemen maar bij ontvangst direct zei ‘dat is niet voor mijn moeder, mevrouw!’ Die moeder werd nooit mijn schoonmoeder maar ik kon gewoon op bezoek na een belletje. Ze riep haar man en ik hoorde ‘ leg die postzegels neer en kom naar beneden’.. ik had altijd tijdens mijn bezoek aangename middagen en het BH verhaal daar moesten we nog altijd om lachen.

Kortom, jouw verhaal liet mijn herinneringen de vrije loop!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder