Langzaam gaan haar handen door mijn haar, ze bukt zich en pakt haar hulpmiddelen en gaat behendig achter mij staan. Ze pakt mij vast en vraagt zoals altijd, het zelfde als de vorige keer of deze keer iets korter. Het is erg warm en dan is kort best lekker. Ik zie haar in de spiegel en probeer mij voor te stellen hoe kort zal zijn, eigenlijk heb ik het liever lang, ik betaal er toch ook voor. Zal ik je eerst wassen, of heb je dat al zelf gedaan?
Zelf wassen, wie doet dat nou, met het wassen begint het voorspel.
Ze pakt een fles, de inhoud ruikt naar lavendel, ik kan bijna niet maar wachten.
Voorzichtig begint ze mij te masseren, ze doet het heel voorzichtig, om haar lange nagels niet te beschadigen. Na een tijdje stopt ze abrupt en ze spoelt me af met lauw water. Voorzichtig dept ze het overtollige water droog om met het echte werk te beginnen. Een collegaatje komt erbij, en fluistert wat in haar oor, en ze gaat even naar de telefoon. Als ze terugkomt zit ik daar met een nat kopje te wachten, ze verontschuldigd zich, maar dat was haar volgende klant die belde dat hij wat later kwam.

Komt dat even goed uit, heeft ze ook meer tijd voor mij, daarom vroeg ze misschien of ik kort wou, haar volgende klant kwam er al aan. Ze gaat wederom achter mij staan en pakt mij vast bij mijn haren, zeg het maar de klant is koning.

Even denk ik erover om wat heel aparts te doen, maar besluit toch maar gewoon de normale behandeling te kiezen.

Boven op kort, de oren vrij en achter niet te lang, en voor de rest knip er maar op los.

:pint:

Categorieën: Algemeen

1 reactie

Martijn · 16 augustus 2003 op 15:23

Ik zou toch zweren dat je naar de hoe…[img]http://www.smilies.nl/bounce/huepfenjump3.gif[/img]……kapper ging.
[img align=left]http://www.tlhs.org/car112.jpg[/img]

Groet Martijn 😀

PS.
Je begrijpt dat ik bovenstaande info natuurlijk haal uit de blaadjes bij de kapper 😛

Geef een reactie

Avatar plaatshouder