Gaan jullie nog op bezoek bij Opa Eur?, hij is de weg kwijt en May, zijn Engelse schoondochter wil niet meer op bezoek komen. Die heeft er schoon genoeg van om te kakkuh worden gezet omdat ze met een stiff upperlip spreekt. Nou, nou en dan Land Pool? En Rije Ga Hon?, die zijn lekker bezig om Pa Eur gewoon te negeren en niet te luisteren naar Opa Eur. Ach, zo kunnen we nog even doorgaan. Ik ga zo met de Thalys naar Brussel. Opa Euro mag niet vergeten worden. Opa Euro kwijnt al jaren weg en kost veel te veel geld aan onderhoud en zorg.

Goed zo Mark, jij bent nog steeds mijn knuffel en wees maar blij dat je nog vrijgezel bent. Ga maar snel anders mis je de boot, pardon de trein!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Mien · 28 oktober 2018 op 19:41

Waar ik aan denk?
Aan Oma Euro. Welk Euroma zij draagt bijvoorbeeld? Maggie, Eau de Cologne … Brussel sprouts … ?

Geef een antwoord