Poep is zo oud als de mensheid! Billen schoonvegen met papier is vies. De w.c. met waterstraal is in de mode. Hup, na het ontlasten de anus even schoonspoelen en voorzichtig droog deppen of föhnen met de warme lucht dat ook uit de moderne w.c. komt.

Poepen, zei Joop den Kacker uit Londerenzeel, is wat een Jeanet als beroep heeft. Amai, als ik schijt dan is dat 4 dagen opgeslagen in mijn endeldarm en de aandrang opent mijn sluitsspier en zie een berg poep, stront, kak dat in de pop bewonderd dient te worden. Is het… waterig, vast, keutels, vet, diarree.. ? En poep is…

Hou maar op! Poep!

Wie er niet groot mee geworden?

Categorieën: Algemeen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

5 reacties

Suus · 24 oktober 2018 op 21:34

Ik vond het zo jammer dat ik door werk en andere verplichtingen geen tijd had om met deze schijt dagdroom aan de haal te gaan. Vette shit. Mijn complimenten Nummer 22!

  Nummer 22 · 25 oktober 2018 op 08:13

  Dank je wel Suuz. Net ben iknterug uit Singapore en heb me kunnen ontlasten hoog in de lucht. Op het scherm even later kon ik zien dat dit boven Poepistan was. Alle zege komt van boven, zeggen ze in Poepistan, waarvan kakte!

Mien · 24 oktober 2018 op 23:05

Waar ik aan denk?
Dat poep hip blijft. Van alle tijden. Best smeuïg.

  Nummer 22 · 25 oktober 2018 op 08:13

  Dank je wel Suus. Net ben iknterug uit Singapore en heb me kunnen ontlasten hoog in de lucht. Op het scherm even later kon ik zien dat dit boven Poepistan was. Alle zege komt van boven, zeggen ze in Poepistan, waarvan kakte!

  Nummer 22 · 25 oktober 2018 op 08:15

  Precies! GPSP is de soap van NL. Goede Poepers Slechte Poepers! In de hoof drol: de zelf benoemde bekende poepers van NL. En nee.. Patries mag niet meedoen, zij laat zich het liefst onder seiken, enfin!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder