Zondag, 29 maart 2020
Uit het oosten des land waar de wind guur is, de takken van de beginnende bloeiende bomen mee deinen maar niet mee willen zweven, de wolken grijzer worden en voorbij schuivens verder naar het oosten, over een grens zonder bewaking,  is in het huis stil, liggen dagbladen naast me op de bank om verder gelezen te worden. 
In de straat is het stil, een zondagmiddag stilte zoals meestal.
Maandag, 30 2020
De wind is minder guur, het mee bewegen van takken en ik zie bij het nauwkeuriger bekijken al wat groen ontluiken, de wolken blijven grijs maar het lijkt of er stilstand is opgetreden of toch niet. Ik zie heel langzaam voorbij zwevende witte delen tussen het grijs. Alweer richting het oosten. De dagbladen zijn gelezen, de artikelen boeien nu minder; oud nieuws.
In de straat blijft het stil, dorre bladeren op een hoop in de voortuin.
Ik heb de zaden gestrooid.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 1 april 2020 op 11:07

Prachtig, amice!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder