Voordat u gaat lezen: Deze Waarschuwing

Het verhaal over de WOWWOW populatie kan uw waarheid beschadigen. Mocht u zich depressief voelen of andere gevoelens hebben waarbij u deskundig hulp nodig hebt?, Neem contact op met de dierenwinkel bij u in de buurt (MTOGWW, nummer 01012022)

De WOWWOW was een bijna uitgestorven populatie Fratercula Media in Het Gooi. Er is inmiddels ook een variant van de WOWWOW ontdekt in Amsterdam- zuidoost nabij Station Bijlmer Arena en in Den Haag nabij het Binnenhof en de Bezuidenhout behoort.

WOWWOW is niet de wetenschappelijk naam voor deze vogel. Onderzoekers zijn er nog niet uit of de WOWWOW tot de Fratercula of tot Pervertere behoort. Inmiddels – door de aanhoudende berichten geruchten wordt het duidelijker dat de WOWWOW aan de soort Pervertere verwant
Een ondersoort maakt een soort trommelgeluid en als boodschap dat er een nieuwe prooi is verschenen. De Amsterdamse variant -ook wel buikschuiver genoemd- heeft nu de WOWWOW Nero Pervertere als soort gekregen, maar dat even terzijde

Gezien het feit dat deze soort zich prettiger voelt in Het Gooi maar de Amsterdamse variant ook een verdwaalde soort werd ontdekt op de Bible Belt en wel in Epe, zullen er nieuwe varianten ontdekt worden in andere gebieden van ons land.

De WOWWOW behoort niet tot de soort Schijtlijsters maar kunnen -als een kameleon- wel met schijtlijster gedrag gespot worden.
Dit camouflage en vluchtgedrag gedrag is bekend. Na onderzoek van mannelijke WOWWOWers gedragsalgoritmes is de lengte van het geslachtsdeel een dominante factor die WOWWOWers stimuleert hun geslachtsdeel (Penis Agraricucs) ongevraagd te tonen. De zingende en fluitende WOWWOWer is de handtastelijke Pervertere Penis Agraricus Italiano soort.


(Deel 2 van dit wetenschappelijk onderzoek verschijn binnenkort


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

4 reacties

Kees Schilder · 16 februari 2022 op 13:47

Werd dit onderzoek uitgevoerd door Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker ?

    Nummer 22 · 16 februari 2022 op 14:03

    Klopt! Hij heeft 2 medewerkers ontslagen op staande voet. 1 na werktijd de stagiare uit de kast gehaald en &^*%$#@ handelingen laten – en zelf uitgevoerd. Deze mannelijke medewerker daarvan wist de prof. etc. niet eens dat hij een werknemer was. Nummer 2. is de van italiaanse afkomst zijnde flierefluiter van de ICT afdeling. De collectie van 20.135 fotoos met zijn dinges hebben hem de das omgedaan. Het werd ontdekt toen hij vegat zijn scherm en het geluid te vergrendelen en de prof. etc vanuit zijn kantoor – door het glas- het luide geluid van kreunen en smeerpijperij woorden door de ruimte hoorde gaan en de 39 vrouwelijke werknemers begonnen te huilen en wel zo hard dat het systeemplafond naar beneden kwam, maar dat terzijde.

      Kees Schilder · 17 februari 2022 op 13:39

      Alsof ik De weledele zeer verachte heer LEL Kleine hoor tekeergaan

Nummer 22 · 21 februari 2022 op 08:53

Wie is at? Sodom & Gomorra en het gaat maar door. In het medialandschap van en papieren en digitale krant is nu de vraag “Wie heeft er geen vuile handen”, waarop een Telegraaf top manager schreeuwt “onze krant vlekt nog steeds en de smeerpijperij is er altijd al geweest en ja… ook in de 2e wereldoorlog!, maar dat mag ik niet zeggen, roepen, online zetten en toch doe ik het nu.. hier!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder