De zondag (voor de katholieken ook de zaterdagavondmis) is voor veel christenen normaal gesproken een dag om naar- excuseer ons duo taalgebruik – de hoeren ( wij bedoelen de geregistreerde belasting betalende sexwerkers met KVK en BTW nummer) te gaan als ze dit vergeten zijn door BBHH; Bezigheden Buiten Huis Hebbende, zoals het oppassen op kinderdagverblijven er een is, maar dat alleen ter informatie.

Maar nu kan dat bordeelbezoek even niet vanwege de Corona (Lees: Covid-19) maatregelen. Veel bordelen zijn dicht, gordijnen blijven gesloten en de rode lichtjes uit, alleen de stoel, sofa of 2zitsbank staat leeg tegen het raam.

Toch is er een lichtpuntje: de BB online-dienst voor publieke diensten! BB betekent nu niet : Bescherming Bevolking maar Bible Belt!, waar de zaadlozing nood het hoogst is, zeg maar in alarm fase code: Donker Rood.  geen hamster mogelijkheid, geen thuisbezorging want wat zouden de buren- al glurend achter hun gordijnen, luxaflex of per geinstalleerde mini camera aan de buitenmuur er wel van denken. ‘Kiek ’s Albertina, daar komt weer zo’n hoerke bij Gerrit!’ Nou, nou je seikt Ik speel al jaren jouw hoer en broedkip. Kijk nu eens naar mij, ja kijken nu! Ik ben al ruim5 jaar jouw plofkip! Dus sluit je aan bij de mannenbroeder groep. Ik ben niet gek want je praat in jouw slaap over ene Christine le Duc met spannende lingeriesetjes. Nou, ik heb nog jager onderbroeken en een bustehouder van jute!’ en het werd even doodstil in dit huis waar de heer alleen binnen mocht komen via de babyfoon die de dominee jaren geleden al kadoo had gegeven. Uitzetten kon niet, alleen een zware doek eroverheen of in de kanarieof parkieten kooi zetten. Laatst nog, vroeg deze dienaar van de heer of ze liefhebber zijn van Jacques Brel? Hoezo vroeg  Albertina aan hun dominee. Gewoon, ik hoor de hele dag  Jaques Brel hetzelfde liedje zingen     ‘ Ik ben mijn parkietje kwijt’, (enfin dit even terzijde).

Er ging een doordringende geluid de ether in: NL Alert BB ging al naar de E-Reader Bible lezers, naar de GSM nummers. GSM; Geen Sex Meer 06 nummers der aangeslotenen op de zendmasten vanaf Arnemuiden tot en met Staphorst en nog hoger gelegen enclaves. Jawel of niet ‘ DE TOORN van ONZE HEER is neergedaald op U een kudde bokken en rammen”, sprak de man op de kansel. Niemand zei wat, zuchtte niet maar vrat hun zakken met pepermuntjes leeg.

Klaas Haastigklaar (68 en 6 maanden) uit Epe gaat al zijn hele leven naar de hoeren, maar vandaag voor het eerst niet.

Hij keek online en dat had zijn vaste sexwerkster hem geleer: ‘De bordelen zijn leeg en toch voel ik me verbonden met de hoeren waar ik altijd kom en dan ben ik snel klaar’

Oh, ja u mag mij belasteren en orakelen over mijn hypocrisie maar ik volg een stem uit het diepste van snakkend lichaam. Ik ben 68 en 6 maanden en al 68 en 6 maanden alleen.

Alleen mijn ouders maar die zijn hoogbejaard. Pa is 98 jaar , 3 maanden en 5 dagen enMa is 97 jaar, 11 maanden en 26 dagen. Bent u altijd zo precies? Ja , ik hou me bij de feiten en cijfers, puzzel graag en blader bij de tijdschriften handelaar gratis door de pornobladen en Autoweek.

Gaat u maar even verder met uw uitleg.

OK, door deze BB online dienst ontmoet ik de ontblote dames en soms een heer. Nee, niet onze heer maar 1 van zijn discipelen die de mannen liefde graag wilt schenken. Ik kan mij naar behoren afsjorren,zeg maar gewoon ‘aftrekken’, want niemand kijkt naar mij. Mijn ouders liggen al in een soort coma omdat ik elke avond wat slaapmiddelen in hun avondeten stop.  Lekker soepje jongen, zegt mijn moeder en soms mijn vader.

Ze zijn streng gristelijk en houden niet van sex. Ik was een ongelukje, vertelde de dominee toen ik de bijbellessen moest volgen. Ik was toen 3 jaar, 1 maand en 3 dagen precies! Maar nu mot ik gaon hoor, ik ben al wat stijf aan het worden.

‘Nog steeds bordeel met elkaar’

Henk-Jan Komesklaar (91) herkent het gevoel van verbondenheid. Normaal is hij op zondag in zijn bordeel van de PVV; Penose Vrije Vrinden, sectie :Aftrekbare eikels te Termunterzijl e.o.

Hier verzamelen zich ieder weekend bij Bakkerij ‘Voor Elck wat Wils’- verdeeld over de openingstijden- zo’n 4000 mensen voornamelijk jongens en mannen – in Manchester ribfluwelen zwarte kleding – om uiteindelijk samen te komen in het aangezicht van hun heer. ‘Normaal kijk je naar een podium met paaldansers, nu naar een soort huiskamer, compleet met naakte hoeren’, sprak hun leider en lijder aan platjes, zakratten, anusjeuk en een druiper waar zelfs het Corana virus geen trek in heeft.

Hoe wij dit van het Absurdistisch Verbond dit weten? Nou, dat weten we niet dat zien we gewoon. Deze lijder en leider heeft onder zijn gulp kale krabplekken en als deze man voor je loopt dan zie je tot op het draag zijn weggekrabte broekuitlaat.

Waren wij daarbij? nee we hebben gelukkig de online ontvangen fotos’ van een klokkenluider uit Arnemuiden die zorgdraagt voor de maandelijkse nieuwsbrief over aardse zaken en BBHH (jaargang 119, uitgeverij SGP XL te Wapenveld)

En de leidende lijder gaat verder. Het publiek staat met open mond al krabbende door de lust naar hun lokale heer te kijken. ‘Zeg, als we hem niet hebben als lustdienaar, waar zouden we zijn in deze barre tijden?’ Nou, antwoordde de 87 jarige alleenstaande keuterboer met 3 varkens, 1 koe en 5 schapen, dan heb ik mijn eigen Sodom en Gomorra stal beschikbaar! ‘ Oh, ja..hoe kom?’. Ik heb geen internet en wiefie, ook geen wijffiie, nee ik ben al 80 jaar alleen.
Dat huiskamergevoel spreekt me dus echt aan. Je ontmoet je bordeelgenoten op Twitter : de een kijkt met zijn lul in zijn wijd opengesperde zaadvragende bek,  de ander eer een taartje (Moorkop of een Veluwse Krentenwigge) en een kop oploskoffie, de ander speelt met een enorme dildo, dat ook nog licht geeft bij elke trilling, in z’n reet’ sprak weer een andere luisteraar de net geaccepteerde nieuwe Veluwenaar uit Centraal Afrika, die zich met het gesprek ging bemoeien. En u bent? Ik ben de plaatsvervanger van de BB online dienst eigenaar en moest hier zijn omdat er wat onbetaalde diensten zijn verricht. Ja, er kan contactloos worden gepind

’Hoe heet U? Jan van Peterzoon uit Rouveen aan de Zakkenleegmakerssteeg 13b. naast de wipkippen legbatterij van Piet onze dorpsmalloot. Kiek, daar staat mijn boerderij. Aha, u dient nog 1250 euri’s aft te rekenen en wel nu direct anders ga ik u slaan ouwe… rukker!

‘Zijn wij mannenbroeders en rukkers van de ouwe stempel, voorhuid afrollers en vrienden van Hoerenlot, anus vingeraars en dildo reparateurs van Dildo Reparatie Dienst En Route, nog steeds bordeel met elkaar?.’ Meer of minder trekken en sjorren? MEER, MEER, MEER, schreeuwden de aanwezige opgewonden mannen in hun zwarte Mancher ribfluwelen kleding met kale ondergulp en achterreet plekken.

Ons trekkersfeest gaat beginnen. Auke, laat het scherm maar zakken. Het bier kost u nu slechts 2 euro per plastic beker en voor elke 50e besteller een echt glas in Dildo Design door Jan de Boevier uit Naarden ontworpen en daor bij Friet van Piet, kunt u naast warme frikandellen XXL met of zonder grats sauzen, ook gewoon een patatje met, bestellen. Bidden mag en vloeken wordt aanbevolen. Een WAARSCHUWING: De hete frikandellen maat XXL graag nog niet in de kont van uw buurman stoppen, we hebben geen AED en EHBO koffers hier. Of u  die zijn bilspleet verbrandt moet op de blaren willen gaan zitten. Zo ja, gaat u gang.

Kijk, daar is Annie, Annie kennen we allemaal nog van ons feest’ Dankdag voor XXL hulpmiddelen’. Annie ga je gang en je ziet er weer stralend uit en wat een mooi latex pakje heb je aan, voordat je begint wil je even jouw masker afzetten dan kunnen we zien hoe je echt eruitziet’ Niet schrikken PVV broeders want Annie is oer en oer lelijk, heeft geen tanden meer in haar mond en komt uit Volendam, haar grootste hobby zingen en dat dat liefst als haar clientelein de kerk willen zingen. Halleluja!

Het bleef lang onrustig in Termunterzijl todat de ME er aan te pas moest komen nadat de er klachten ontvangen werden van Verpleeghuis “De Laatste Halte” aan het Dorpsplein 134- 148, maar dat allemaal niet terzake doende , of…..


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 31 maart 2020 op 10:49

Je zou kunnen zeggen, ja
je kan ook zeggen, nee
Of helemaal niets
Zo te zien beter

    Nummer 22 · 31 maart 2020 op 13:36

    Ach, over de doden niets dan goed, tenminste …
    We leven in een bijzondere tijd waar ook opportunisten bestaan die alles ontkennen en de schuld aan iets of iemznd anders geven..

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder