De hoofdredactie van Het Exclusieve Absurdistisch Magazine leest graag – in deze barre tijden- alle dagbladen en vooral de kookrubrieken.
In de rubriek (zaterdag 9 mei 2020) van De Gelderlander ‘Koken & Eten’ geschreven door Mevrouw Hamersma doet ze, behalve bruine masturberen verzorgen, niets liever dan koken en koken en koken, runt een kookboek en Lingeriewinkel. Haar meneer Hamersma ( Klaas-Peter) weet alles over missionarissen en hun houding met name t.o.v. wijn, een laatste avondmaal met brood, vis, gezang en.. rode wijn. Daarnaast houdt K.P. van schrijven. Het recept van deze week: gepeperde gehaktballetjes op een sterfbedje van gestolde spermaciden die al uw zintuigen in opperste staat van opwinding naar uw hoogtepunt begeleiden.
Meneer Hamersma doet nu maar verplicht door mevrouw Hamersma als ZBKVN & Overzeese Gebiedsdelen; Zeer Bekende Kokkin Van Nederland en daarbuiten, ook de verkoop en gaat dagelijks langs de deuren, grijpt mensen bij de keel, en weet op overtuigende wijze de genezende werking van zijn waren, door de strot te duwen. Tijdens het duwen zingt hij kant 22 van het cd oeuvre van zijn idool Frans Bauer ‘En Nu Jouw Bek Maar Open’ gevolgd als ‘We want more Verzoek van Patries Papagaai ‘Hier Heb Je Balluh en Geseik‘ (34 weken op nummer 1 van de Mongoolse hitparade)
Op verzoek jongleert hij, staande op zijn hoofd, met de zeer gepeperde gehaktballetjes. Dat ziet hij als service in deze barre tijden. Water, water, ik heb water nodig! Het publiek zingt dan: ‘Heb je water voor hem?’ en spontaan laten de sprinklers het water alle elektriciteit kasten spontaan ontploffen. Brand, brand schreeuwt Frans en het publiek zingt ‘Brand Fransie, kijk opzij Fransie waar dan fik je lekker weg’
Mariska Bauer en Klaas-Peter, tellen hun zegeningen en eten de maaltijd van mevrouw Hamersma
0 reacties