In dit huis is iedereen welkom!

Ora et Labora’ en welkom in het huis van mijn God, de zoon en de heilige geest mijn zoon, en wat kan ik vandaag voor je betekenen?
‘Ik kom boete doen, meneer pastoor, want ik schijn te hebben gezondigd’
‘Wat heb je dan op je kerfstokje, mijn zoon Matthijs? Mag ik Matthijske zeggen?

“NEE ONGEKENDE DROPLUL!! VOOR JOU IS HET MENÉÉR VAN NIEUWKERK!!!!! ‘

Jij zou verdomme op je knieën moeten vallen en heel hard sorry moeten zeggen, ongekende lullenkop!” Ik, meneer van Nieuwkerk voor jou, is het labora met amateurs helemaal zat en zij… nu met mij!

Momentje.. Mijn God, mijn God, waarom hebt u deze zelf ingenomen sprekende microfoon, verlaten? U blijft ver weg en redde hem niet en u liet zijn onderdanen helemaal in de steek.

Waarom?

U werd geroepen niet door hem, maar door de slachtoffers door de waanzin van hem die als een Judas 3x zijn statement heeft aangepast naar Mea Culpa!
Hij die uw huis – waar de energiekosten ondraaglijk zijn- waar de ijzige koude is binnengetreden. Hij dus is een gladjanus, een minkukel en een worm!

Houdt je bek met dat gemurmel, ik bepaal wie er mag murmelen lullenkop.

Stop! Have a break en niet voor een reclame onderbreking, maar even van de ene grensoverschrijdende oudere heer tegen de andere grensoverschrijdende ouder heer: ‘Wil jij je fucking grote bek wel eens heel snel dicht doen, ja? Een beetje eerbied in Gods huis is wel op z’n plaats, ja!
‘Sorry,’excusé moi et toi, meneer pastoor. Ik liet mij weer eens gaan. Dat is al levenslang mijn probleem.

Kunt u mij helpen alstublieft?’

‘Maar natuurlijk, mijn zoon’ Zie je die verlaten biechtstoel daar? Die gebruik ik alleen nog om mij af en toe af te laten zuigen door wat links en rechts rondlopende koorknapen en dwalende JSM…jullie soort mensen uit het Gooi en het Mediapark.

Zo had ik nog niet zo lang geleden een trio The Voice mannen op bezoek die het biechten voor 180 weesgegroetjes. ‘Voor alle 3 totaal, eerwaarde?’ Je draait alweer door Matthijske!, nou ja daarvoor ben je ook bij gekomen, toch? Nou. Kom maar mee. Kun je even biechten. Zal je opluchten’ 60 weesgegroetjes per lulhannes.
‘Goh wat is het hier mooi in deze biechtstoel, meneer pastoor. Waarom zit er geen afscheiding in dit hokje zoals vroeger toen meneer pastoor en de ter biecht gaande persoon gescheiden werden door zo’n wandje van gaas met een gordijntje dat pas ccopzij geschoven als het de dienstdoende eerwaarde belieft?’

“Luister jij eens goed, fucking randdebiel. Voor jou is het vanaf nu ‘eerwaarde ‘ Ja! Niks meneer pastoor.
Dat gezegd hebbende kan de biecht nu beginnen. Ben je er klaar voor?’ ‘Ja, meneer…eh…eerwaarde’

‘Mooi! Op je knieën dan en zuigen kreng!!!

Eerwaarde, wacht even… wat komt daar nu uit daar beneden. Waaruit, jij father sucker? Uit uw opening van waar ik nu aan mag zuigen, want vroeger eerwaarde moet ik ook zuigen maar dan met moest dat met smerige woorden. Welke, zoon?

“Holy father sucker.. Gaaaaa doorrrr, mijn wereld draait doorrrr! Jij misbaksel en over het paard getilde slijmbal!
Wie ik pastoor, excusé moi, ik bedoel eerwaarde!

Oh,Seigneur, pourquoi m’as-tu amené cette brebis errante avec ses troubles mentaux.

Nu moet je echt door gaan zuigen of anders ransel ik je op jouw witte billen met wijwaterkwast met de metalen zwabber en… ‘ wat eerwaarde, en wat..?’ Wat zei ik net: Zuigen en snel want oh god ik…ik ..kommmm.

Zo en nu vertel je mij waar je dat ‘excusé moi’ geleerd hebt Matthijske? ‘
In Parijs monseigneur eerwaarde, daar liet ik met Snollebolleke Rob het ontstaan van de chansons zien aan de kijkers op zondagavond.
Super kijkcijfers hoor monseigneur eerwaarde. J’taime mon non plus en rien na va plus waren grote hits in die tijden.

Wat ‘rien na va plus?’ Ben je ook nog gokverslaafd door het succes Matthijske? Uh

Bek houden, opnieuw zuigen maar ik ga voor het zingen jouw bek uit, excusé moi, zeg maar chanson avec la lettre maar ga doorrrrrr zoals ..De Wereld Draait Doorrr!
Lust je een snikkel, een Mars? Ja, eerwaarde een Mars graag. Hier de verpakking is eraf, en stop deze Mars in 1x in jouw reet.

Wat betekent MARS eerwaarde? Nou dictator… dat, dat zal je zo merken! Macht Ars Richtig Sauber! Jouw ars daar ga ik ook nog mee verwennen alsof mijn Penis Religieus die van jouw heer is!

Jij terrorist van het omroep bestel!! en nu niet gaan janken maar kreunen zoals de chanson “Je t’aime mon non plus”

Wacht even…’en wie bent u dan wel?’ It’s me.. Thierry van de reptielen opvang in Hilversum


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

1 reactie

Kees Schilder · 30 november 2022 op 10:21

Een blik achter de scherven . Mooi inkijkje in Hel Inc.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder