Waar is dat Kunstboek ? Teruggezet waar ik het gepakt heb
Oh, niet gezien, ik keek en dacht van uh ?( ..)

Zaterdag 24 juli 2021 07.51 uur’.
Ik ben slaperig ondanks het water uit de douchekop over mijn lichaam.
Zit, gekleed op de bank en lees een boek. De weekendkranten nog niet door mijn voordeur brievenbus op de mat (daaronder is een luik en als ik het luik – overigens met enige moeite- omhoogtrek en naar beneden kijk ( bij daglicht) dan zie ik zand, horen vallen. Maar dat (vallen) terzijde.

Zo, weer een jaar belastingpapieren vernietigd. Kan deze lege ordner ook in de afvalbak? Nee, ik kan het nog gebruiken. Waarvoor? Weet ik nog niet.
De gele kleur bevalt me wel maar zeg het niet.

Ik kijk naar rechts op de bank en lees de tekst op een boekenlegger ‘Een boek is een droom in je hand.

De geur van verse koffie maakt mij vrolijk!

08.32 Voor de zoveelste keer de kranten niet bezorgd en dat maakt mij …….


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder