Het corps van nazi liederen zingende en zuipende vrinden van de leider met zijn vazal de propaganda schreeuwer in de 2e kamer, strekken hun rechterarm omhoog en dromen over een eigen staat met nog meer malloten en brallende opportunisten die zeker in de 2e w.o. lachend naar hun fakkeldrager kijken maar in hun eigen riolen blijven. Tsja, en dan lees ik dat het polariseren niet verweten kan worden aan deze losgeslagen leeghoofden. Wat doen zij?, is mijn vraag. Hoe ver mogen ze? wat is de angst van de politici die het verwerpelijke gedrag van deze groep nu eens keihard, met gestrekt been durven aan te pakken. Met gestrekt been en gestrekte rechterarm gaan deze volgers van de man waarvan ik naam niet noem, er al maanden in; op straat, in het parlement en nog meer in de krochten van hun kelders, riolen als ratten onder elkaar.

Oh, oh Nummer 22.. Foei, wat schrijft u nu? Mevrouw de voorzitter:
FVD begrijpt mij verkeerd, ze discrimineren mij want mijn tekst is uit de context gehaald en ik bedoel het anders , toch? Nee, mevrouw de voorzitter er is namelijk geen plaats voor fascisten in onze vrije samenleving en democratie. Ik raad aan deze partij om een enkele Noord-Korea te boeken!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

4 reacties

Mien · 14 januari 2022 op 07:33

Voldemort in levende lijve. Stuur Mark Potter er maar op af. Die maakt er filet holladiejee van. Wedden? Straks lijden we nog allemaal aan TB. Zijn er pilletjes voor … eh … tegen? I hope so.

    Nummer 22 · 14 januari 2022 op 14:41

    Enfin, de ratten zijn uit hun hol gekropen. Oprotten met dat nazi gedoe. Pampus inrichten als kamp in het water eromheen: haaien!

Kees Schilder · 15 januari 2022 op 11:23

Onmiddellijk oppakken en in een tochtig hol omgeven door wachttorens smijten en de sleutels weggooien. Eventueel naar de maan schieten mag ook. Zonder ruimtepak uiteraard.

    Nummer 22 · 15 januari 2022 op 11:36

    Neee niet naar de maan maar richting het Zwarte Gat! Mijn ouders zaten in Jappenkampen en zijn nooit hun trauma’s te boven gekomen. PTSS is zoals ee een trauma nu wordt genoemd.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder