Bij een stichting die is opgericht om seksueel misbruik door Jehovah’s Getuigen aan de kaak te stellen, zijn in een week tijd 46 meldingen binnengekomen. Ruim een week geleden kondigde ene meneer Huiting de stichting aan. Volgens de initiatiefnemers worden slachtoffers niet gehoord binnen de gesloten gemeenschap en wordt daders de hand boven het hoofd gehouden.

De professor dr. mr. ir. R.Leijdecker van het O.I.L.(1955): Waarde van Gellekom(sec). Het is niet hun hand maar de hand van hun god! Dat getuigt de, in de onderbroek(slip, string, boxer), kruis grijper tegen de rechter. Mijn hand ging vanzelf en ik wist dat het goed was.

Dus…why me als ‘ook gij’ bestraffen, edelachtbare?

Dat laatste begrijp ik juist heel goed. We moeten juist altijd de daders de hand boven het hoofd houden. Het liefst de hand van de daders zelf. Dan kun je tenminste zien waar de hand zich bevindt. Want we weten allemaal waar een dader van seksueel overschrijdend gedrag het liefst zijn hand naar toe stuurt.

De prof., etc.: Het getuigt van contact met hun heer. Tsja, mannen onder elkaar. Zoals ik nu laat onderzoeken op de geursporen, zoals u mogelijk weet, kunnen wij van het O.I.L.(1955), de geur van mosselen significant onderscheiden van kruisgeuren.

Nog beter zou het zijn de
hand onmiddellijk af te hakken. Maar ja, meerdere ex-Jehovah’s hebben getuigd over de tientallen voorgangers en achtervangers van Jehovah-afkomst die dingen deden met hun grote teen, die aan acrobatiek grenzen, dus ook dat is niet een definitieve oplossing.

De Prof.,: etc. Hakken geeft zo’n bloederig aanblik, alhoewel met al dat bloed de pleegzuster haar bloedwijn kan maken. De club zonder handen heeft wel belangstellingen voor een partijtje verse afgehakte handen  dat weer wel!

Wellicht alles er maar afhakken behalve het hoofd? Vergeet het maar.  Andere, tientallen, ex-Jehova’s zagen voorgangers, dominees en aanverwant vuilnis dingen doen waar, laat ik het netjes formulieren,  de tong -acrobatiek centraal staat.

De Prof., etc.: Het tongen ook wel beffen genoemd tussen de lippen geeft niet zo’ n fraai beeld bij snor en baarddragende getuigen. Het is alsof je na een bouvier kijkt die een bak yoghurt leegslurpt. Ziet u dat slobberbeeld al voor u? Over een langharige  schapendoes kunnen ze nog vele youtube beelden laten zien. Het eten van Turkse yoghurt staakt u direct.

Omdat deze Jehovah coryfeeën
zich vergrepen aan meerdere verschillende slachtoffers, komt de term: “in tongen spreken” ineen heel ander licht te staan. En dat is niet het licht waar de Here zich bevindt. Tenzij we het over de Jongeheer hebben uiteraard.

Huiting zelf zegt ook te zijn misbruikt. Toen hij zijn ouders vertelde wat hem was overkomen, besloten ze geen aangifte te doen. Een ouderling had dat afgeraden. “Dan komen er koppen in de krant en dat willen we niet.”

Het gerucht gaat dat Huiting is overgestapt naar de “Hersteld Seksueel Gereformeerde kerk”

De professor dr. mr. ir. R. Leydecker (1955), tot slot: Kijk met een getuige die ook nog een  Jehova getuige is, dan heb je zo een meineed zaak te pakken. Een getuige zonder eigen hoofd heeft ook geen tong, dus wie buikspreekt er nu voor deze getuige?  Mie Too van het chinees restaurant Mie Ba, als getuige opgeroepen verklaarde:’ ik ken zij nieh meprouw rechter.

Hullie bestelde altijd visgerechten. Ik wee nie hoor maar ze ruikuh aan de handen van de ander. Zelfs als hullie  piesen tijdens het wokken.

Wachttoren geluks koekje erbij?

Waarvan akte.

Categorieën: Algemeen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 6 december 2017 op 12:31

Moeten we daar respect voor hebben? Jawel, daar buigen wij het hoofd zeer, zeer diep voor. En Jefke de Neucker? Kent u die? Bakkerszoon. Ontstoken lid van Jehova on the rocks. U wist dat niet, ik wel.

Karen.2.0 · 6 december 2017 op 15:14

Ik kan hier geen chocola van maken maar het blijft bijzonder om te lezen, die absurde co’tjes van jullie. Chapeau voor zoveel fantasie! 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder