Lichamen zijn ware geurvreters. Neem nu kaas. Kaas gedijt goed op lichamen. Zeker op de mannelijke. Maar de vrouwelijke kunnen er ook wat van. Kop- en hoofdkaas. Teen- en voetenkaas. Voedingsbodem ook voor prachtige schimmels, lichamen.

Lichaamsschimmels zijn vaak prachtige schimmellichamen. In wit, groen, grijs, geel, rood en blauw. In alle geuren en kleuren bewijzen ze hun diensten. Geven soms waarschuwingstekens af of lokroepen. Angst en zweet het ruikt ook zo lekker. Om maar niet te spreken van het zoele vrijvocht. Wie steekt zijn neus daar niet graag eens in?

Uit alle lichaamsgaten zweven geuren regelmatig naar buiten. Soms dwepend langzaam, soms met brute kracht. Odeuren ontvallen ons op de meest aangename momenten. Ze zoeken naar verbinding. Een groot feest.

Categorieën: Overig

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

7 reacties

Nummer 22 · 6 december 2018 op 17:57

Ik denk aan… platjes, schaamluos, natte anussen, knoflook en haring geuren, haren waar je roodkapje niet zal vinden, kalknagels, hamertenen, knokkelknieën, bochelzweet, mondwatervallen ,de geur van de dode zee, tatoos.. de geur van een net geworoen nest zakratten en oude bushokken, wraten, puosten, zweren en druipers, syeenpuisten, open zweren waar je mee kan fonduen, om maar wat te noemen

    Suus · 7 december 2018 op 16:32

    Jeetje, ik denk aan mijn elektrische verspreiders die ik inplug als Theo en Thea de kattenbak hebben beroerd. Die laat iedere vorm van natte anussen verbleken.

Nummer 22 · 6 december 2018 op 17:59

Nest met geworoen zakratten, steenpuisten bedoel ik… ofwel…… DE WILDE FRISHEID VAN DE GEURVRETERS ALS RING VAN ZELFVERTROUWEN !!’

Nummer 22 · 7 december 2018 op 05:15

Ik denk aan parfum l’odeur des urinoir et abbatoir. Et tu Mien?

Tim uut Kwedamme · 11 december 2018 op 00:50

Mien, ik vond het een leuke column om te lezen. De titel sprak mij enorm aan. Gewoon hij was bijzonder. Ik heb geen seconden spijt gehad om hem te lezen.

Geef een reactie