Alhoewel hedendaags bijna alle kwaaltjes en ‘afwijkingen’ hoe licht en onzichtbaar dan ook een medische naam hebben, is er nog een die ontbreekt. De hormoonziekte.

Hormonen zorgen ervoor dat je je gedraagt als een idioot dat je dingen doet die je normaal nooit zou doen. Alles is de schuld van de hormonen, maar het erge is dat het gewoon echt zo is. Hormonen maken je gewoon gek. Ik weet zeker dat alle vrouwen weten wat ik bedoel, het is ook niets nieuws.. PMS. Maar wat als je nou Permanente PMS hebt, wat dan…?

Dan kijk je bijvoorbeeld elke dag 3 of 4 keer op hyves om te controleren of er niemand anders bij die ene leuke jongen staat en of je vrienden je wel genoeg krabbelen. Oke ik geef toe ik heb een probleem,.. maar eigenlijk kan ik er niets aan doen het is gewoon die permanente PMS die weer opspeelt.

Ikzelf doe altijd alles om mijn gevoelens en gedrag in bedwang te houden.

Mij treft dus geen blaam wanneer ik weer hysterische, tierend, jaloers, onderzoekend, argwanend en destructief jou en mij te gronde richt.

Categorieën: Algemeen

6 reacties

pally · 21 december 2007 op 12:35

Ik zie in je profiel dat je een kakelverse cx-er bent. Goed dat je instuurt. Maar als je hier rondleest zul je ontdekken dat een column geen blogkrabbel is. Dit onderwerp, op zich best leuk, zou je meer moeten uitdiepen en uitwerken.
succes,

Groet van Pally

Siebe · 21 december 2007 op 12:53

Ik vind hem wel aardig hoor, beetje kort of puntachtig misschien, maar de slotzin vind ik wel zeer geschikt voor een column. Bijna jammer dat er geen beter verhaal vóór zit zeg maar.

Verder is niet zozeer medisch maar vooral proefondervindelijk vastgesteld dat niet vrouwen maar mannen het meeste last van hormonen hebben. Van de hormonen van vrouwen dan hè?

Gr.
s

arta · 21 december 2007 op 13:34

Inderdaad een erg blog-achtig stukje wat bol staat van de taalfouten.
Wat uitdiepen, spellingscontrole er overheen ([url=http://nl.openoffice.org/about-spellcheck.html][b]hier[/b][/url] gratis te downloaden) en het leest al een stuk lekkerder weg!
Succes met je volgende!
🙂

smartie88 · 21 december 2007 op 13:53

Iedereen moet wennen aan het publiceren in een grote kring genaamd columnx.
Maar gelukkig is iedereen hier over het algemeen wel heel lief en krijg je de ruimte voor je eigen ding/stijl.

Ik vind mezelf wel in jouw stukje.

Ben benieuwd naar de volgende columns!

Succes!

KawaSutra · 21 december 2007 op 15:27

[quote]…en of je vrienden je wel genoeg krabbelen.[/quote]
Tja, van die PMS zou ik ook jeuk krijgen. 😀

Grumpy-old · 22 december 2007 op 13:32

PMS= Post Masochistische Schrijverskramp? 😆

Kort , grappig , volgende keer iets meer “body” en dan komt alles perfect in orde. Zelfs als je vrienden je niet krabbelen.

Greetz
Grumpy

Geef een reactie

Avatar plaatshouder