Het Einde Van Ter Land, Ter Gier en In de Lucht!

‘Seg Sjaak, seg eens wat sinnig als je bij Humberto aan tafel zit. Wat een onzin kraam je uit als voorman van El Thee Oh ! Wat is er schat, ik zit nu te schijten achter onze boerderij en je moet mij niet storen want ik loop nu leeg. Diarree seker? en dat is nu jouw straf van onze lieve heer? Wie, ik hoor je niet zo goed. Onze lieve heer! Oh, jouw lieve heer hangt nu slap in mijn berg stront! En de vliegenvanger ben ik nu ook nog, shit…shit en shit. Seg, je schijt toch niet op mijn aardbeienplantjes? Nee, maar de lucht is nu vol met van die zwarte vliegen, ik zit nu met mijn blote gat in mijn eigen stront en ons land is naar de knoppen maar Annie 112 kijkt naar mij en laat de urine flink lopen.

Wat seg je schat? Schat…. Ik hoor je slecht!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder