Het jaar van Van Osch. Een gouden bladzijde in het boek van mijn leven. Het Chinees Nieuwjaar heeft ons de os gebracht. Een krachtig en betrouwbaar dier. Zoals we ervaren hebben is het ook een harde werker en is hij zachtaardig en geduldig. Maar het is ook een koppig dier die het liefst de kortste weg kiest en soms flink kan uitvallen. Kortom een dier waar je van kan houden maar ook voor moet uitkijken als je op zijn ziel trapt. Het merendeel van de bevolking heeft internet, televisie en telefonie. Zoals je zelf ook wel eens meegemaakt hebt, zijn er altijd wel mensen die daar problemen mee hebben. Terwijl het jaar begonnen is met een economisch reces hebben die problemen ervoor gezorgd dat ik dit jaar begonnen ben bij mijn nieuwe baan. Ik zie het personeel binnen stromen terwijl de massaontslagen je om de oren vliegen.

Het nieuwe jaar heeft ons ook de 1e zwarte president van de VS gebracht. Een man met een duidelijk missie tot verbetering van de wereld. Martin zal blij zijn dat zijn droom uitgekomen is. “Yes we can!”, zijn de woorden die hem beroemd en geliefd hebben gemaakt. Als hij maar niet voortijdig vermoord wordt en de droom verandert in een nachtmerrie.

Het jaar waarin we de strijd met Moeder Natuur willen begraven. Omdat we willen blijven genieten van de rust en schoonheid die de Aarde ons bied. We zullen er hard voor moeten werken net als de ossen voor ons deden en doen, zodat ook hun onbezorgd kunnen doorgrazen. Nu maar hopen dat het niet te laat is en dat Ze ons nog duldt.

Kortom het nieuwe jaar zal voor veel verandering zorgen en ik als individu kom aardig overeen met de eigenschappen van de os. Daarom zal ik mijn best doen om het jaar ook voor anderen aantrekkelijk te maken zoals de os altijd voor ons klaar staat. Dit jaar zijn de os en ik samen.

Het nieuwe jaar ben ik vrolijk, positief en ambitieus begonnen. Dat ik dit allemaal mee mag maken, geweldig! Ik heb er zin in en gisteren (26-01) begon definitief het jaar van Van Osch!

Veel geluk en gezondheid toegewenst door Gary van Osch


BuddhaWriter

Geen vogel vliegt te hoog die met zijn eigen vleugels vliegt

4 reacties

Mien · 13 februari 2009 op 20:41

‘Een sterk geloof is het halve werk’, zeiden de os en de ezel tegen elkaar.
En ze bliezen het kindeke Jezus nog eens lekker warm.

Mien (gelooft in alle richtingen, noord, zuid, oost en west, jaar in jaar uit)

DreamOn · 13 februari 2009 op 20:55

[quote]Het nieuwe jaar ben ik vrolijk, positief en ambitieus begonnen. Dat ik dit allemaal mee mag maken, geweldig! Ik heb er zin in en gisteren (26-01) begon definitief het jaar van Van Osch[/quote]

Kun je nagaan hoelang je bij columnx in de wachtrij staat… 😀

Mosje · 14 februari 2009 op 15:28

Ja, en alvast een prettige Pasen en een vrolijke Kerst.

axelle · 14 februari 2009 op 19:13

Je loopt wel een beetje achter op 26 januari, mais bien sûr, een jaar duurt langer dan één dag.
Axelle 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder