Het lukt niet hoger te komen.
Nog 5 treden omhoog, naar beneden kan niet meer daar kolkt het water tegen de muren en bereikt nu de 2 treden lager. Laat het leven los of niet.
Het geluid van schrapend metaal, van meegesleurde voertuigen. Onderaan de trap een kozijn, zonder glas, maakt harde klappen.
Pas op, nog 4 treden omhoog, nog 3. Het moet veiliger zijn maar nog niet genoeg, naar zolder en naar het raam om de vlag aan de stok naar buiten te steken. Help mij!
Nog even en de avond zal alles in het donker hullen, geen elektriciteit, geen licht. Loslaten, het leven laten gaan? De regen klettert nog meer water naar binnen. Opgesloten met angst voor de dood of…?


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Kees Schilder · 22 juli 2021 op 17:55

Echt top Ruud

    Nummer 22 · 22 juli 2021 op 19:28

    Dank! je wordt hier op Columnx gemist van Gellekom!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder