Uit het zeer recent verrichte wetenschappelijk onderzoek door het O.I.L. (1955) onder leiding van de viroloog Dr. Klaas Ernstig- Kijken (31 jaar, single) van het kantoor te Brussel, werd het vaccin en het placebo effect vergeleken met FN uit een buitenlands labo te Washington DC.

De onderzoeksgroep(1500 personen in NL) werd gevraagd het effect op hun geestelijke en lichamelijke gezondheid na inname van een suikerklontje.

Echter niemand van de 1500 personen wist of hun suikerklontje het vaccin bevat. 500 stuks met, 500 stuks met de 50% van het vaccin en 500 zonder.

Resultaat: 99% van de 500 personen zonder vaccin voelden zich helemaal gezond, van de 500 met een 50% vaccin doordrenkt suikerklontje voelden 100% zich veel en veel gezonder en geestelijk veiliger. Van de 500 met een 100% doordrenkt suikerklontje gaf 49% aan zich beroerder te voelen en liever in bed wilden blijven.

Hun angstgevoelens namen significant toe onder 51% bij deze onderzoekspopulatie.

Zo ook, volgens het lab.in Washington DC klopt dit niet met hun vergelijkend onderzoek met hunFN onder het gelijke aantal USA proefpersonen.

Ook de samenstelling op etniciteit, gender was random gekozen en voldoet aan de internationale waanzin van de hoofd laborant.
Tijdens een 8 uur durende persconferentie in de tuin van het labo te Washington, oreerde de president van dit labo:

‘It’s FN which will beat Corona!,listen to me again: Coronagate is created by my enemies all over the world’

Your questions please. Yes, you may my dearest from Holland, or?

Mr.lab president of the USA: What is FN?

You stupid Dutch woman. I tell you again and now for the last time: FN is by me, myself and I developed superior vaccin and means uh…wait our vice president will explain!

Well…. FN means and its so simple:

Fake News!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 19 mei 2020 op 13:19

This could be the last time
this could be the last time
Maybe the last time
I don’t know

Nummer 22 · 19 mei 2020 op 16:54

Or.. ‘ we survive, maar dan anders! Hoe anders?
Anders maar uh eh niet Hans!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder