Staat daar een tas alleen? Een beetje bollend door een niet zichtbare inhoud. De naam van een supermarkt keten is een beetje verfrommeld te lezen. Wordt u nieuwsgierig naar de naam? Dat mag u.
Deze tas staat een beetje leunend tegen de bovenkant van een ondergrondse afval inzamelbak. De klep metaalkleurig moet door de afval wegbrenger eerst open schuiven en daarna- als het afval in de diepte te gooien.

Soms, nee eigenlijk op vooraf gekozen werkdagen, worden de omwonenden aan de overkant van het zebrapad opgeschrikt door de herrie als de glasbak omhoog wordt getakeld en met het brekend glaswerk in een andere bak op de vuilniswagen leeg wordt geschud. Meestal vroeg in de ochtend.

De tas, gevuld maar eenzaam heeft geen andere tassen, zakken of zelf een kapotte vaas naast zich.

Er wandelen mensen voorbij, die soms hoofdschuddend naar het afval de supermarkt inlopen. Wat er dan gekocht wordt geeft nieuwe tassen met afval.

De tas beweegt. Het zou toch niet……. ?

Categorieën: AlgemeenDiversen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

6 reacties

Mien · 30 juni 2021 op 08:30

Duidelijk een klein Jumbootje dat zich in de tas manifesteert. Dat heb je soms met olifanten. Gewoon even een grote muis op af sturen. Probleem opgelost.

  Nummer 22 · 1 juli 2021 op 10:49

  Hoi Mien, precies ! Het boek (Novel) “The Mouse Jumps Into Garbage” wordt een bestseller, maar dat terzijde. Nu alleen nog schrijven en (laten redigeren). 😉

   Mien · 1 juli 2021 op 20:57

   Weer eens wat anders dan ‘Fox jumps over the lazy dog’.

    Nummer 22 · 2 juli 2021 op 07:27

    Niks mis mee met jouw geheugen. A fox , a fox give me a fox to jump!, but the fox disappeared into the wood of brains. “Merde et Donnerwetter’ riep de verdwaalde grenswandelaar ‘geheuer im Wald, oder..”. Het lichaam van de wandelaar werd bij het oude grenspaaltje gevonden, gekromd over de punt. Nog altijd wordt gesteggeld van wie het lijk is: Deutschland, Belqie of Nderland. Er wordt sinds 1816 gezocht naar de nazaten van the fox, maar dat terzijde.

van Gellekom · 2 juli 2021 op 08:00

Waarde mede absurdist. Zou ik zeker een boek van maken en dan elke dag een hoofdstuk op CX. Ik vind de stijl zeer goed.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder