Enfin,als het hoesten voorbij is en zelfs uw hoofdkussen eruit ziet als een virus paradijs voor zoekende virussen en deze een ‘jammie jammie’interne boodschap viraal gevirusd hebben naar elkaar en naar een nieuwe ontluikende virus populatie van Bifidea Nasalus, ofwel ‘neus je weg’ quarantaining helpt niet, zelfs uw pis wordt eerst lauw dan warm, want wij komen eraan de BN’sen.

U ben gewaarschuwd.

Hier de instructies om deze virus te bestrijden. Let op het is geen fake news benadrukt Koos, expert op uitbraak van virussen en adviseur van ons de BNssen, maar dat is aan u om te bepalen of dit ook fake news is. Wij gaan nu met onze hoest en proest training aan de gang, maar dat terzijde.
1. Haalt u neus 3x per dag geheel op, slik het neusvuil op. Goed slikken.
2. Proest ook uw oorgaten legen, door 1 vinger in 1 van de 2 oren te stoppen, uw mond dicht en dan blazen, blazen. Vervolgens doet u dit voor uw andere oor.
3. Geen neuzen tegen elkaar, houdt uw neus in de juiste richting hoofd omhoog de wind in
4. Trap niet in onzin verhalen, bangmakerij want wij BNssen staan klaar om na de Corona dan direct toe te neuzen.

U bent gewaarschuwd. Sla alvast veel, heel veel papieren zakdoekjes in en wattenstaafjes.

Hoe gaat het nu met u?

Categorieën: Algemeen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder