… en er dan een verhaal aan geven dat hij niet bij dat gesprek met Poetin geweest is maar van horen zeggen en omdat hij zijn bron wil beschermen. Nu zou ik die bron wel eens willen horen noemen. De leugen regeert en Mark houdt zijn *hand* boven zijn partij genoot zoals al vele partijgenoten hun zakken vullen, hebben gevuld en na onthulling er mee weg komen.

brrrrr


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Mien · 18 februari 2018 op 20:42

Halbe is niet heel gebleven. Nu wel een nieuw baantje bij de bron. Om te laven. Ergens in Kaatsheuvel. Nee, dit is geen nepnieuws. Wel fictief. What’s in a name. Silly Poetin.

Nummer 22 · 19 februari 2018 op 18:06

Ach.. een halbe leugen is een hele rutte, dus…. wegwezen en dat gebeurde. Maar uh eh nou..ik herinner me noets eh uh dat spijt me opricht voorzitter uh eh

Geef een antwoord