‘Dat kan ik ook’, moet Jan Slagter gedacht hebben toen hij meneer Kaktus in de weer zag met een 40 jaar jongere Virginia. Maar het Peter Jan Rensje van Jan slaat alles, niet qua leeftijd, want daar zit hij met Lillian Marijnissen nog even 10 jaar onder, maar de catch is verpletterend. Vooral voor zijn huwelijk en carriere. Natuurlijk is liefde leeftijdloos, maar als u het ‘setje’ op de foto naast elkaar ziet moet uw mond op z’n minst een ogenblik zo wijdopen hebben gestaan dat het zonlicht in uw vullingen reflecteerde. Waar zestiger Peter Jan ondanks al zijn genante struikelpartijen nog een zweem van jongensachtig bravoure weet te bewaren en zij de looks van een oudere Madam om zich heen drapeert, waardoor je met een combinatie van half dichtgeknepen ogen en een fikse borrel mischien nog net…,zien we grootvader Slagter naast zijn kleindochter staan waarmee hij zojuist het sprookjesbos van de Efteling heeft verkend.
‘Niet bang zijn Lillian, dit is maar lange Jan.’
En wat valt het me nou toch weer tegen van vrouwen dat ze alle heerlijkheden van hun jeugd door de zweterige handen van wanhopige mannen op leeftijd laten gaan.
Misschien dat deelname aan zijn eigen geheugentrainer Jan weer op de rails kan zetten.
– prostaat
– middagdutje
– pensioenaanvraag
– derde leg
– advocaat
– allimentatie
– hotel

Vrijheid blijheid mensen, maar die arme Jan Marijnissen, man, man…

Categorieën: Actualiteiten

3 reacties

Mien · 3 februari 2016 op 22:17

Pure liefde. Niets mis mee. Ook niet op CX. Pow CX.

Esther Suzanna · 3 februari 2016 op 22:58

Misschien verdienen ze elkaar? Actualiteit met een zuur randje. Lekker.

pally · 5 februari 2016 op 13:57

Geestig, trawant en ja, ik zie zulke combinaties altijd aan met een tikje medelijden voor allebei. Wellicht niet terecht, in het eerste jaar…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder