Na het lezen van een column van Farfalla, en haar daarna te hebben gesproken. Heb ik dan toch maar besloten om ook eens te proberen een column te schrijven! Mijn debuut column gaat over mijn broer, genaamd Jan-Willem. Misschien heeft iemand al wel een van Farfalla’s columns over hem gelezen. En het laatste nieuws over hem gehoord. Namelijk dat hij tot mei op Gran-Canaria blijft hangen met zijn vriendinnetje die daar woont. Een paar maanden geleden haalde mijn broer net zijn Vwo-diploma. Hij wilde daarna voor dierenarts gaan studeren, maar daar is het al niet meer van gekomen. Judith zijn vriendinnetje op Gran-Canaria heeft al zijn plannen doen veranderen. Hij wilde opeens niet meer studeren en had nergens meer zin in. Toen kwam hij met het lumineuze idee om naar haar toe te gaan, zijn Judith. Hij had haar nog nooit In Real Life gezien, maar sprak haar zo vaak op MSN. Ze waren op dat moment al dikke vrienden en het was waarschijnlijk al meer dan hij zelf wilde toegeven. Mijn ouders vonden het aanvankelijk niet zo’n goed idee, ze hadden liever gezien dat hij na het VWO meteen was gaan studeren. Ze waren bang dat hij na een jaar niet naar school te zijn geweest, helemaal geen zin meer had om te gaan studeren en besloot om maar een beetje aan te blijven modderen. Ik vond het eigenlijk niet zo erg en was allang blij dat hij eindelijk weg zou gaan. Dan hoefde ik ook niet elke dag dat gezeur meer aan te horen en kon ik ook weer eens op de computer, waar hij nu dag en nacht aan zat om met Judith te praten. Toen kwam de datum nabij dat hij weg zou gaan. Het was aan het einde van augustus. Na een knuffel en een zoen ging hij weg, meer was het niet. Ik zou hem toch na een maandje weer terug zien. Toen ik hem later weer op MSN sprak en hoorde dat hij het heel erg naar zijn zin had en eigenlijk wel tot mei wilde blijven, kon ik het eerst helemaal niet geloven! Tot mei, dat zijn wel 8 volle maanden! Dan mist hij mijn verjaardag, die van m’n ouders en van m’n zusje! Voor zo lang had ik geen afscheid genomen. Mijn ouders waren er eerst helemaal niet blij mee, want dan zou er nog heel veel geregeld moeten worden. Ik vond het op zich niet zo erg, dan kon ik daar met de kerstvakantie ook nog eens heen! Ik heb de kamer van mijn broer al verdeeld en de computer is voor mij. Zo zijn er toch nog voordelen aan dat hij weg is..

Op dit moment zit hij nog gezellig bij zijn Judith. Hij kan daar dit jaar gaan werken en is al een visum aan het regelen. Ik kreeg pas nog een smsje van hem, dat hij zich al bij een sportschool had aangesloten, zodat hij samen met Judith kon gaan sporten. Hij komt in mei als het goed is weer terug, dan is Judith van plan om hier ook heen te komen. Jan-Willem wil weer gaan studeren en Judith wil dat hier ook komen doen. Hopelijk blijft alles goed gaan tussen Jan-Willem en Judith. Als er iets spannends gebeurd in de tussen tijd dan hoort u het wel weer van mij of Farfalla!!

Categorieën: Liefde

10 reacties

Dees · 19 september 2005 op 20:52

Wel een lieve bedoening zo omtrent Jan Willem en zijn Judith…

WritersBlocq · 19 september 2005 op 21:00

Welkom op CX Ingrid, ik hoop dat jij ook zo’n schatje krijgt en er over gaat schrijven, hier zijn 18- en 18+ verhalen welkom hoor 😀

Li · 19 september 2005 op 22:45

Die Jan-Willem boft maar met al die vrouwelijke fans. Wie weet krijgen we zijn versie van het verhaal nog eens te lezen.:-)

Li

Farfalla · 20 september 2005 op 08:09

Hoi Ingrid,

zie je nou dat je het best wel kan schrijven! 🙂 Ik zou JW dit ook even laten lezen, vindt hij vast leuk! Ik hoop snel meer van je te lezen!

Liefs Farfalla

Wright · 20 september 2005 op 08:44

Ik wacht met smart op een column van de oma van Jan-Willem… 😉

Louise · 20 september 2005 op 08:45

Als Jan-Willem dadelijk terugkomt is het een BN-er 😀

klungel · 20 september 2005 op 08:47

Leuk 🙂

Mup · 20 september 2005 op 14:02

[quote]Als er iets spannends gebeurd in de tussen tijd dan hoort u het wel weer van mij of Farfalla!![/quote]

Of van JW en Judith, of van jullie samen:-)

Groet Mup.

Mosje · 20 september 2005 op 17:21

Je bent door Farfalla, zoals ze wel eerder met anderen heeft gedaan, aan het schrijven gezet.
Ik vind het prachtig hoor!

Maestro · 18 oktober 2005 op 17:20

Haha die Jan-Willem wordt hier wel in ere gehouden..
Zo hoort het, ik moet zeggen dat ik het ook wel mis om met JW uit te gaan en te lachen om de meest onzinnige dingen. Dopjes te nemen (als JW dit leest dan snapt ie het wel). En zowiezo ben benieuwd hoe hij terugkomt en hoe Judith in het echt is. Ik hoor dan allerlei verhalen (als vriend) die ik jullie bespaar 😉
Maar JW als je dit leest het ga je goed jongen en tot volgend jaar LL.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder