De irritatie stijgt met de dag. De overheid blijft warrig en het RIVM nog meer. Dan zie ik Bruls op een foto in de VK en denk…. jij moet naar de Weight Watchers en een maagband. Elke dag zal zijn hijgen verdacht veel op een Covid-19 besmetting lijken. Nou ja, die Grapperhaus vertrouwt op Bruls, Bruls op het RiVM, het RiVM op arts- microbiologen, virulogen en ‘s-avonds in de tuin – zonder mondkapje- op de vinologen, enfin. Ik begrijp de laconieke houding van velen tenminste het gevoel bij hen. Dat wordt niet gesignaleerd in Den Haag want een spoeddebat werd door een meerderheid van de 2e kamerleden afgewezen. U en ik weten waarom: reces! Op vakantie naar mag joost weten waarheen. Nou van 1 weet ik het wel : de premier! Mark bezoekt deze zomer zijn vrind Jort in zijn huis op Texel en mag in Jort’s stokoude landrover over het eiland rijden. ‘Vrinden veur ut leuve’. De media voert de onduidelijkheid nog meer door telkens weer een doos met deskundigologen open tet rekken en die naast malloten aan tafels te zetten waarvan menig kijker zich afvraagt: ‘ wat doe die persoon daar?’. Over Peter Ruft de Vries vakantieinkomsten baantje bij RTL Boulevard maar te zwijgen. Hup zakken vullen want het moordseizoen is door corona ook nog ’s stilgevallen. Kortom het gezwets over van alles en nog wat en laat Nikkie P. met kettinggerammel, optrekkende wenkbrauwen en uitpuilende decolleté en blabla het onzin nog even doorgaan.

Genoeg! Kappuh nu ! en mondkapjes op binnen en buiten, nou ja binnen.. bij RTL Boulevard te beginnen!

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 28 juli 2020 op 07:44

Bijzonder top geschreven, alleen Oom Jort verblijft op Terschelling. Maar dat is slechts een detail omdat de koeiestront in beide gevallen hetzelfde is.

    Nummer 22 · 28 juli 2020 op 14:08

    Dank u! Nu ga ik woebsdag naar Antwerpen even mijn appartement op ’t Eilandje leeghalen. Mocht ik niet meer terugkomen. Carpe Diem dan maar!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder