Er was eens een kereltje dat beschaafd sprak en altjd netjes gekleed op weg ging.  Alexander was zijn naam.

Zo liep hij, jaren geleden, per ongeluk een kamer binnen waar 149 mensen verbaasd naar hem keken en 1 van hen begon te roepen dat hij moest opzouten naar zijn eigen volk  Kereltje begon te praten en te praten om pas na jaren te stoppen. ‘Ik verlaat jullie!’

En de 149 aanwezigen – sommigen sliepen verder, anderen vulden hun zakken met de krenten die Alexander achterliep toen hij naar een microfoon liep om verder te orakelen – leefden nog ongelukkiger verder. 

Enfin, Alexander vertrok naar de horizon of naar Meppel. 

Categorieën: Algemeen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

6 reacties

van Gellekom · 14 oktober 2018 op 10:31

Alexander had een geitje. Benno was de naam. Of Anita, daar wil ik van af zijn. Lief!!

  Nummer 22 · 14 oktober 2018 op 10:40

  Dat geitje woont in een appartement aan zee. Voor de Haagse kust. Kiek dien daar, dat is een geit dat door Alexander wordt uitgelaten, riepen de verbaasde zee en strand kijkers. Enfin, het is eigenlijk de kool niet waard. Voorzitter, ik…..

van Gellekom · 14 oktober 2018 op 10:33

Alexander naast een schemerlamp, met een varkenskop onder zijn arm. Dat ziende, vergeef je hem meteen alles

  Nummer 22 · 14 oktober 2018 op 10:42

  Alexander zag zichzelf in de spiegel en dacht.. wat een varkenstronie heb ik, mag ik dat zeggen? Ja, dat mag u! Sprak Mart terug. Dat mag u!

van Gellekom · 14 oktober 2018 op 18:32

Alexander doet niet aan Kerst. Hij viert alleen zich zelf. Zijn hele leven lang

  Nummer 22 · 14 oktober 2018 op 19:16

  Eiegnlijk is Alexander eenzaam, en verlaten persoon die graag van alles wil orakelen zonder iets te zeggen en tijdens een debat denkt aan zijn vriendin, die nu niet zijn vriendin meer is, in Meppel en zijn ondergoed dat plakt aan zijn ballen en billen. Verlaten! en tijdig vertrokken naar Staphorst en omgeving? Wageningen- hoog? of voor altijd in zijn appartement met uitzicht op zee. Hij wacht op een Tsunami, zijn Tsunami.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder