Met mijn ene hand vul ik mijn mond met chips, terwijl ik mijn andere hand gebruik om te zappen. Alles wat er nodig is om een avond perfect te maken is er. Een lekker zachte bank en een kabel pakket van ruim 30 zenders. Natuurlijk hebben we de gebruikelijke teleshopping onzin om gezellig de heringesproken filmpjes zelf nog een keer in te spreken; we hebben een fout popprogramma en natuurlijk het toppunt van de avond. Moord, doodslag, afrekeningen en nog meer geweld.

Mijn moeder snapt niet dat ik de hele avond onderuit kan hangen en me compleet af kan sluiten van de wereld. Om vervolgens op te gaan in de wereld van de actie film. Toen ik jaren geleden 12 werd en naar de 12 jaar en ouder films mocht kijken ging er een wereld voor me open. De wereld van sirenes, 12mm geweren, maffia en corruptie.

Vier jaar later, toen de 16 jaar en ouder films ook mochten was de wereld volmaakt. Moord, doodslag en horror. Niet zomaar een achtervolging. Maar mensen die gillend door de bossen rennen, achtervolgt door een persoon gewikkeld in een lang gewaad. Om vervolgens een glimmend mes van achter naar voor door iemands lichaam heen gestoken zien worden.

Het is vooral grappig om met een groep vrienden naar zo een film te kijken en vervolgens elkaar de hele nacht wakker bellen en proberen bang te maken. Mij krijgen ze niet bang hoor. natuurlijk niet! Jullie denken toch niet ik bang ben van een stomme film. Nee dat kippenvel komt gewoon doordat het tocht. Er zit niks op de zolder… Er zit niks op de zolder… Er zit niks op de zolder… Er zit niks op de zolder…

————————————————
Dit is dus de column die ik ga opsturen naar trouw. Hij is korter als jullie gewend zijn maar dat komt doordat het maximum 300 woorden was.

Categorieën: Overig

5 reacties

gast · 17 mei 2003 op 23:00

Goed!
R@@F

Casperio · 18 mei 2003 op 14:20

Good luck!

Wel een behoorlijke beperking zeg, die 300 woorden! Enne… moest het ook nog over een bepaald thema gaan? (film/media)

Ik hoop dat er wat uit zal komen voor je, dat gun ik je van harte!

Veel succes!

Wanneer krijg je de uitslag???

Clueless · 18 mei 2003 op 18:49

Hoi Yannick,

Ik zal voor je duimen de komende weken. In ieder geval heb je er erg je best voor gedaan! Inderdaad nogal een beperking om binnen 300 woorden te kunnen vertellen wat je kwijt wilt, maar je hebt je er goed doorheen geslagen 🙂

Succes,
Clueless

gast · 19 mei 2003 op 13:46

Volgens mij kmt het dik in orde met die Column.
Je kunt dus gerust van de zolder afkomen …

Succes,

Mien Zoldertrap

Mien · 19 mei 2003 op 13:47

… eh … van de schrik vergeten in te loggen.

Mien Warhoofd

Geef een reactie

Avatar plaatshouder