Nou we zijn ook dit jaar weer in de race voor één van de podium plaatsen van de jaarlijkse, wereldwijde verkiezing: ‘Mongolen land’ Verleden jaar deden we ook al mee, omdat we een partij die als lijstrekker een dode narcistische homofiel had, anderhalf miljoen stemmen hadden gegeven, dit jaar gaan we voor de hoofdprijs door het allemaal maar oke te vinden dat twee lesbo’s een kloon baby krijgen in ons o zo (te) liberale land.

Nu kan ik me enigszins wel voorstellen waarom deze lesbo’s een kloon baby hebben laten plaatsen, want dit zijn vast twee van dusdanig lelijke potten, dat zelfs de sperma van de spermabank weigerde zich te laten insemineren. Dan blijven er inderdaad weinig andere alternatieven over.

Maar het is toch té gek om zo met levens te spelen, er is nog zo veel onbekend over de mogelijk verstrekkende gevolgen. Wel is al bewezen dat een ‘kloon’ zeer snel verouderd en ernstige kwalen krijgt of deze al bij de geboorte heeft.

Dus deze … Sekte van de Raelianen, die geloven dat wij 25000 jaar geleden, gekloond zijn van buitenaardse wezens hadden met deze gedachtegang zich beter klini-kloons kunnen noemen. Deze Raelianen hebben dus twee van die desperate gleuffuifers gevonden. Die bij gebrek aan verstand en enig gevoel een wezentje hier op aarde gaan zetten waarvan uit huis al bekend is dat, dat leventje vroegtijdig zal eindigen gepaard met helse kwalen. En dit alles ter promotie van hun eigen zielige gedachtegang en glorie.

Ik zou natuurlijk met bijvoorbeeld Ab en Kees Schilder, de Sekte van de Raelianen kunnen voordoen dat wij niet gekloond zijn, 25000 jaar geleden, maar al eeuwen en eeuwen gewoon een bijproduct van een onveilig dopje zijn. En dan lijkt het volgens mij en ik denk ook mijn confrères wel een goed idee om die Sekte van de Raelianen te overtuigen van hun ongelijk, door die ‘dopjes’ even voor te doen bij alle aangesloten dames tot 35 jaar, met uitzondering van die twee scheurduikers die dat kindje hebben laten komen.

Want voor die twee heb ik een zeer leuk erotisch speeltje voor de donkere winteravonden, die ik gaarne zelf bij hun zou willen installeren en demonstreren; een drilboor.

Dan vraag ik me toch echt af of het nu aan mij ligt, dat ik dit te bizar voor woorden vind, of dat dit gewoon de evolutie van de mens is. Maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat onze voorzitter van de raad van bestuur, boven in de hemel dit alles zo bedoeld heeft. Want laten we eerlijk wezen, zo experimenteren met de natuur, kan ons eigenlijk alleen maar heel veel ellende brengen.

Laten we wel wezen, stel nou eens voor als er door dat klonen een mogelijkheid zou zijn, om nòg een Pim Fortuyn, Erica Terpstra of misschien wel een Ab of een Kees Schilder te klonen, of misschien nog erger nog een R@@F… dan moet het einde toch wel erg snel nabij zijn.
Dus klonen…NEE NOOIT! …hoewel…Pamela Anderson klonen…

ToT Onzin
R@@F

Categorieën: Actualiteiten

R@@F

Hagenees in hart en lever, ondernemer, bloedzuiger en in het bezit van een veterstrikdiploma. Neem vooral mijn onzin niet letterlijk want na een aantal gedwongen opnames ben ik er al lang uit dat ik geen vrouwenhater en/of bloedzuiger ben maar simpelweg een grote hork. Wilt u toch uw irritatie aan mij kwijt dan kan dat per flessenpost!

6 reacties

gast · 6 januari 2003 op 13:30

JE HEBT HELEMAAL GELIJK!!!! HET IS TE GEK VOOR WOORDEN DAT DIT ZOMAAR KAN!!!
R. Teeuwse

gast · 6 januari 2003 op 15:28

[email]vinbary@yahoo.co.uk[/email]
het is waarschijnlijk een “Apocalyptische” manifestatie van een hele dwaze sneue entiteit. WE MOGEN NOG NIET KLAGEN WANT IN ANDERE LANDEN IS HET MOMENTEEL HONGER LIJDEN, EN OORLOG VOEREN.
Misschien heeft de regering alhier wel een dealtje gemaakt met de duivel van; “Nou, wij willen geen hongersnoden, etc. Okay!, dan krijgen jullie als wisselgeld die kleffe, weëige Homobullshit, om de mensen op die manier totaal van de pot te rukken, en de maatschappij te ontwrichten! (verder wel ook natuurlijk “gekke koeienvlees” en politieke moord op Pimmetje.)
hou je taai, humor helpt.

Kees Schilder · 8 januari 2003 op 23:04

Zoals je wel weet R@@f, ben ik niet te klonen.Ab ook niet.Onze genetische structuur is namelijk verdampt tijdens een wedstrijd wodkakiepen.
En bij Ab is het nog erger, want dat is zelf een kloon.Hij is het produkt van een kortstondige verbinding tussen een Tibetaanse berggorilla en een Marsiaanse ijspegel.

Overigens: gave column weer,lieverd.

gast · 9 januari 2003 op 03:45

Tegekke collum R@@F,allereerst klonen?nee doe maar niet.
Getrouwd zijn met een een eiige tweeling(of is het een twee eiige eenling?,maar goed maakt niet uit toch?,allemaal hebben ze iets raars.
Die van mij vindt voeten erg vervelend,geen voetje vrijen,allen voetje van de vloer,dus kort
samengevat;klonen NEE en TWEELINGEN alleen gevoets
matig opvoeten.
Zo nu alleen nog een witvoetje proberen te halen
thuis.
Het weer ten voeten uit.
GROETJES van BINNENPREDJE.

Wendy · 21 januari 2003 op 17:53

Het enige positieve aan een kloon van jezelf is dat je al heel jong kunt zien hoe je er later uit gaat zien… of verouderen die klonen nou ook weer niet zo snel dat ze je binnen een paar jaar inhalen??

gast · 24 januari 2003 op 17:51

R@@F je bent een supergek!! en dat bedoelen we goed!! Jou stukjes en ook die van die Kees.S zijn stukjes met humor van de bovenste plank. Wij willen daarom (de dames van Dsm specials) een Fanclub oprichten mits we natuurlijk een “pinup” poster krijgen van jou en die Kees.
Zonder gekheid, GA ZO DOOR want we kijken altijd rijkhalzend uit naar je “nieuwe” ToT Onzin stukjes
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Michelle Romijn en Marjolein Koning!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder