DUO COLUMN VAN NUMMER EN KEES SCHILDER

De politie vraagt uw bijzondere aandacht om niet via SM bv Smikkel Master deze Borrelnootjes te bestellen! De 45 gram voor 3 euro geeft een korte onderbreking, tijdens uw vliegreis met TransCavia! Tenminste als uw reis niet geannuleerd wordt door het programma
‘Hoor ik nu dat hier een fuif is?’, en afgesloten met ‘Why nut?’
Herkent u het zakje nootjes, blijf uit de buurt, hou uw mond gesloten en bel direct de dichtsbijzijnde ‘Knabbel & Babbel’ dierenwinkel of Meldt Borrel Fuyfpfishing Anoniem.

U en uw gebit is nu gewaarschuwd!

Intussen blijkt via Borrel Fuyfphishing, dat de borrelnootjes van Smikkel BV ten onrechte voor menselijke consumtie op de markt werd gebracht. Het blijkt te gaan om een jammerlijke vergissing.
Wat blijkt namelijk. De borrelnootjes zijn speciaal geproduceerd als aas voor de karper. Met name de gedresseerde karpers zijn hier gek op.

Karperdeskundige Mark Snoek (89): “Jarenlang is er gezocht naar vervanging van het gebruikelijke aas, namelijk het door vissers aangeboden voedsel/aas in de vorm van boilies. Deze boilies worden allang herkend als aas door de karpers dus zwemmen ze gewoon door zonder in het aas te trappen.

Overigens is ook het vis-aas: bloodworm Halibur Boilies per accident in de kabbelnootjesschappen van de criminele organisatie en graaiflatie-specialist, AH verzeild geraakt. De bloodworm Halibut bestaat uit een maximale dosering bloedmeel, bloodworm liquid en stukjes gedraaide halibut . Dit is zichtbaar zodra je deze boilie open breekt. De sterke bloodworm flavour zorgt ervoor dat deze boilie extra veel attractie heeft. Mocht u zich als een vis in het water voelen bij AH, óf volslagen krankzinnig zijn, wat vrijwel hetzelfde is, vreet je dan lekker klem aan dit bijzondere aas.

De karper intussen, groet de wereld van de vissers van harte door een welgemeende dikke middelvin op te steken.

Categorieën: Algemeen

1 reactie

Nummer 22 · 17 mei 2023 op 11:59

Dat nootjes, kaasplankjes, cup a soep opgelost in water invloed hebben gehad op de vele reparatie van de verstopte toiletten van Transcavia.
De VWA stelt een pindaonderzoek in.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder