Twee maal per maand hou ik tijdens een verplichting 45 minuten over, te lang om rondjes te lopen en te kort om naar huis te gaan.
M’n tijd besteed ik in een koffiehuis, niet ver van mijn bestemming af ,en waar tevens een wc aanwezig is wat me een veilig gevoel geeft, de leeftijd zullen we maar zeggen jammer is wel dat de stamtafel niet ver van de wc deur af sta, eerlijk gezegd, zo goed als er voor. 😀
Maar ik ben een ochtend mens dus gelukkig heb ik al het ongemak achter de rug. tien over acht meestal ben ik de eerste, kom er geen jaren denk nu voor de 7e keer, aardige mensen waar ik korte tijd alles over weet, eigenlijk meer een praat dan koffiehuis .
het leven heeft ze niet mee gezeten , niet ter min word je als gast zeer welkom ontvangen.
luisteren is me sterkste kant, maar niet echt op dit tijd stip,over me zelf vertel ik het liefs niets dus alles kom van een richting, na me bezoeken is dat hun ook op gevallen, en heb niet de indruk dat dit als onprettig word ervaren.
het gesprek ging de laatste keer over dat 12 jarig meisje, wat moeder werd, daar zijn geen woorden voor , had er iets over de radio over gehoord, heb namelijk geen tv, niet dat ik dat daar vermeld,om dat je dat je dan gelijk als eigenaardig word aan gezien.natuurlijk be ik op de hoogte van bijna alles , maar hoef niet alles te weten .
zeker als het betreft om trieste dingen als dit
na dat ik duidelijk had gemaakt dat ik niet geheel op de hoogte was , belanden we op de uitzendingen van r de vries, daar weet ik totaal niets van, bij elke vraag moest ik antwoorden , van nee dat wist ik niet , waar na de gehelen uitzending werd samen gevat zo 5 afleveringen. 😕
na de derde viel ik,bijna in slaap,vragend werd ik aangestaard waarom ik die uitzendingen niet gezien had , of dat ik wel goed bij me hooft was.
de 45 min die wel 3 uur leken te duren waren voor bij, ik moest weg, ik gaf der 5 euro voor de koffie, bedankte der en tot gauw.
bijna zomer vacantie dan worden dat soort uitzendingen niet meer vertoond dacht ik teminste.

Categorieën: Algemeen

11 reacties

DACS1973 · 12 april 2011 op 13:27

Hoi eendje,

Leuk dat je iets hebt ingestuurd en welkom op CX. Helaas wemelt je tekst van de taal- en interpunctiefouten. Ook vergeet je veel zinnen met een hoofdletter te beginnen. Dat zijn toch dingen waaraan een tekst minimaal moet voldoen hoor. In deze vorm is je verhaal echt heel moeilijk te volgen. Smileys kun je beter ook niet gebruiken, want dit is geen chatroom.

Laat je tekst eerst aan iemand lezen voordat je hem naar de website stuurt. Dat bespaart je veel negatieve opmerkingen.

arta · 12 april 2011 op 13:54

Na ‘niet ter min’ en ‘hooft’ moest ik toch wel lachen. Misschien handig om stukjes in Word of Open Office te typen, alvorens te plaatsen, want een spellingscheck zou geen kwaad kunnen 😀

SIMBA · 12 april 2011 op 14:29

– Hoofdletters aan het begin van een zin (druk op shift + op de benodigde letter)
– ochtendmens is 1 woord
– zomervakantie is 1 woord en met een K geschreven
– “ik gaf der” moet zijn “ik gaf haar”
– “me sterkste kant” moet zijn “m’n sterkste kant”
– tijdstip is 1 woord
– mezelf is 1 woord
– nou ja, ik hou maar op :-S het is echt teveel….

Maar desalnietemin, welkom hier!

trawant · 12 april 2011 op 15:51

Nou, je bent me d’r eendje..!
Hij is weer leuk.
Waarschijnlijk een oude bekende onder ander pseudoniem die de boel weer eens in het ‘ootje’ neemt.
Zó beroerd geschreven, het is bijna kúnst..

phoebe · 12 april 2011 op 16:45

Het is toch al 1 april geweest?? Of ben je een paas eendje? In iedergeval geen spelfoutvrij-eendje.. helaas..

Ferrara · 12 april 2011 op 17:13

Henk Gemser zou zeggen: “Dat kan beter.”

eendje · 12 april 2011 op 20:43

bedankt
en dat meen ik,
en heus
na vandaag verbeter ik me leven
:lach:

Mien · 13 april 2011 op 08:03

Ben benieuwd wie er achter dit lelijk eendje schuil gaat.
Misschien moeten we er een Raad_wie_ik_ben van maken Trawant.

Mien Kloezo

LouisP · 13 april 2011 op 08:21

De eerste alinea wél hoofdletters…slim, kent iets van lezers trekken..
Iemand zonder inspiratie…hek van de dam en zo..

LouisP · 14 april 2011 op 08:53

Vreemd eendje,
bij z’n reactie’s vergeet ie dat ie eendje is.
En gebruikt gewoon goed Nederlands.
Ik heb toch liever honderd stukjes met honderd fouten van échte beginnende schrijvers dan één die doet alsof ie net begint. Als grap. Wat moet je nog serieus nemen, hoe serieus moet je dan alles nemen op CX? In de schaduw van de wanhoop.
Als het maar bij eentje blijft..

sylvia1 · 14 april 2011 op 12:25

CX is een open platform, iedere schrijver is welkom, maar ik hoop inderdaad dat het een podium blijft voor mensen die zenuwachtig uitkijken naar de plaatsing van hun column, waar ze lang op gewerkt hebben, die graag willen leren van anderen en respect hebben voor de liefhebberij van het schrijven. Ik ga er daarom voor mijn eigen gemak (en plezier in cx) even vanuit dat dit geen grap is: welkom op cx, eendje.

Geef een antwoord