Krishna is de superziel, elke ziel van elk mens elk dier elke plant en elke bacterie. Karma bepaald hoe je in je volgende leven terugkomt. Om een voorbeeld te geven een psychiater komt eerst als varken in de bioindustrie terecht raakt geen karma kwijt, vervolgens als plant die verdort en sterft, raakt geen karma kwijt en vervolgens als wat ze zijn namelijk bacterien die hogere levensvormen vellen. Na een miljard jaar mag hij als hij karma kwijtgeraakt is het nogmaals als plant proberen. De enige manier voor een psychiater om hier aan te ontsnappen is berouw tonen en zichzelf ophangen.

Waarom weet een ander niet dat hij een deel van mijn ziel is? Dat is heel eenvoudig een mens heeft een vrije wil en je verstand bepaalt wat je wilt.

Verder is Krishna de oppergod van het Hinduisme en daarmee 700.000 andere goden. Krishna krijgt 178 vrouwen en is uiteraard schat en schatrijk zodra hij uit het gekkenhuis ontsnapt is en in India zit.

Wie kent het priveleven van Krishna? Helemaal niemand dus is er ook helemaal niemand die zich hoeft te verbazen over dat gekkenhuis. Mijn volgende adres wordt de daklozenopvang in afwachting van mijn paspoort voor New Delhi. New Delhi is niet de stad van Krishna maar mijn brief aan Modi is ook niet aangekomen dus ik moet het parlement toespreken. Bovendien moet ik in New Delhi Hindi, Sanskriet en de taal van de Brahmanen leren. Brahmanen wonen alleen in New Delhi.

Ik ben niet als Krishna geboren maar pas in 1997 drong tot me door dat ik Krishna kon worden. Pas in 2011 ben ik de Ghita gaan bestuderen en heb Krishna bewustzijn bereikt. Dit is het doel van de Bagavadghita en wat alleen de Guru’s hebben namelijk volkomen vrij en willekeurig gebruik van al mijn zintuigen dus ook mijn visueel gehandicapte ogen en ook mijn dove oor.

Betekend dit dat iedereen nu Hinduist moet zijn vrije wil betekend ook dat elke overtuiging en elke religie zijn eigen waarde behoudt. Het betekend wel dat als ik van de zomer naar India verhuis de aarde gaat veranderen in een verlichte planeet. Ja ook al die concentratiekmpen in Europa die voor psychiatrische centra doorgaan gaan dan verdwijnen. Als de SP ook maar een cent waard was dan zou dat allang gaande zijn maar dat zijn ze dus overduidelijk niet. Overigens kan een vrouw als Lilian Marijnissen die ik met die bewuste brief een aanzoek deed net als elke vrouw niet nadenken. Ze heeft namelijk niet gereageerd.

Categorieën: Algemeen

9 reacties

Arta · 27 april 2018 op 10:18

Bijzonder inkijkje in jouw belevingswereld.
Het vrouwonvriendelijke einde stoort me.

emaessen · 27 april 2018 op 11:09

Dat vrouw on vriendelijke einde staat niet in de Veda’s maar in de interpretatie van de allerlaatste reïncarnatie van Krishna net als de opmerking dat vrouwen die overspel plegen onmiddellijk gedood moeten worden. Het bewuste deel van de Ghita waar dat in staat “The battle of Kuruksetra” bevat tevens alle morele rechtvaardigingen voor alle onrecht in de wereld. Mocht het je interesseren de mens bestaat al 300.000.000 generaties wat dus langer is dan planeet aarde.

Karen.2.0 · 27 april 2018 op 11:17

‘Dat vrouw on vriendelijke einde staat niet in de Veda’s maar in de interpretatie van de allerlaatste reïncarnatie van Krishna net als de opmerking dat vrouwen die overspel plegen onmiddellijk gedood moeten worden. Het bewuste deel van de Ghita waar dat in staat “The battle of Kuruksetra” bevat tevens alle morele rechtvaardigingen voor alle onrecht in de wereld.’

Prima reden om het praktiseren ervan te beperken tot het afvegen van een niet nader te omschrijven lichaamsdeel. Wat een onzin.

    emaessen · 27 april 2018 op 12:01

    Interessant dat de dames het Hinduïsme onzin vinden.

Nummer 22 · 27 april 2018 op 17:29

Ach, het religieuze aanhanger zijn boeit me geen r$#t. Het hindoeisme en elk andere religie ken , naast diep gelovige, de ziczelf volgelingen noemende smeerkezen, moordenaars, verkrachters met totale onzin verklaringen dat zelfs in de rechterlijke macht wordt geaccepteerd als acceptabel: de verkrachting en moord van een 8 jarige. Dus kom niet aan met vrouw onvriendelijke opmerkingen. Hari Krishna, Hindoeisme en andere poppenkasterij. Een mensbeeld met een olifantenkop ( Ganesh) als sprookes voor de heil van de eigen ziel. Dogma’s, fundamentalisme, terrorisme..massahysterie.. onderdrukking van de mens en door fanatieke aanhangers de vrouw als minderwaardig zien en een koe als heilig….brrrrr en om te huilen!

emaessen · 27 april 2018 op 18:52

Merkwaardig hoe nr22 en ik op een lijn zitten nu. Sylvana Simons van wie mensen geen neger mogen zeggen boeit hem niet. Een politicus die er voor kiest de hele landbouwsector om zeep te helpen boeit hem niet. Vrijheid van godsdienstuiting boeit hem niet. Dat bedrijven en de overheid mensen met de pensioengerechtigde leeftijd ontslaan boeit hem niet. Wat boeit deze man nu eigenlijk wel?

Mien · 27 april 2018 op 22:57

Geef mij maar Bram Stoker. Daarvan weet je wat je eraan hebt. Twee gaten in de nek. Bij vrouwen en mannen niet uitgezonderd.

Nummer 22 · 28 april 2018 op 09:34

Nou nou nou… perceptie met aannames. Alles boeit mij maar niet gebaseerd op luchtfietserij. Ik werd als klein jongetje ‘ pinda poep chinees’ genoemd omdat ik een licht getinte huidskleur heb en zeg ik dan dat pinda poep chinees net zoals het woord Negerzoenen uitgebannen moet worden? Dan ook Blanke Vla.

U slaat de plank mis met uw aannames over mij.

    emaessen · 28 april 2018 op 12:08

    Ik werd als klein jongetje voor prof in de weetnikskunde uitgescholden waarna later groepjes kinderen me naar de grond worstelden om mijn nek dicht te knijpen. Zij waren beter dan mij, dat wouden ze horeen maar ik dacht iedereen is gelijk. Weer later werd ik voor Sonnema Berenburg uitgescholden en nu zit ik in een gekkenhuis. Gezzellig he?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder