‘Wat houdt je bezig’, zo begint dit nog maagdelijk blok om te vullen. Mij houdt alles bezig. Laat ik beginnen: de hypocrisie van BJ, de blond gekuifde PM uit de UK die en wij horen hem nog toeteren ‘Ik schud gewoon nog handen’ gevolgd door gefoeter op journalisten over het verspreiden van angst.
Hup de oceaan over en daar toetert de grootste crimineel onder de presidenten die als dictators alles wat hun niet zint beschuldigen van ‘fake news’.

Heb mijn appartement in Antwerpen schuin tegenover de Antwerpse Brouwerij Companie al 6 weken niet kunnen bezoeken. Gelukkig zorgt Koen, zunne Vlaming amai een toffe kerel, de onderbuurman voor de postbus leeg te houden en hij heeft inmiddels de koelkast inhoud soldaat gemaakt.

En…
De klussen in en rondom het huis afgerond zoals het strooien van boomschors om uitdroging van de tuin een beetje te voorkomen. Als niet techneut toch begonnen met het schuren, kitten en deze week nog het aflakken ( mooi donker groen) van een garagedeur, de dakgoten vrijgemaakt van troep, een beginnend wespennest in een dakkapel voorkomen.

Mijn werkkamer voor de zoveelste keer uitgemest, mijn atelier op zolder geordend, de was gestreken, de vaatwasser ingeruimd en uitgeruimd, de toiletpotten gereinigd, gedweild, gestofzuigd en op Netflix en Videoland naar bijzondere films en series gekeken.

Boeken en magazines gelezen maar het allermooiste…. de Covid-19 uitbraak publicaties in de betere kwaliteitsdagbladen en vanaf het begin verzameld voor mijn tijdsbeeld kunstproject.

Wandelen, fietsen, taalcursus Zweeds afronden, met Van Gellekom het Absurdistisch Verbond gedachtengoed delen, lachen om de creatieve reacties op elkaar un het CX café.

Leest u vooral mee en reageer ook! Graag zelf.

In deze barre tijden moeten we het lachen niet vergeten!

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 5 mei 2020 op 10:03

Wandelen, fietsen, taalcursus Zweeds afronden, met Van Gellekom het Absurdistisch Verbond gedachtengoed delen, lachen om de creatieve reacties op elkaar un het CX café.
Bij mij bijna hetzelfde, alleen mijn af te ronden cursus is creatief omgaan met creatief omgaan

    Nummer 22 · 5 mei 2020 op 11:01

    Vandaag mijn brief aan Kees van Kooten samengesteld met creatieve uitingen en een kopie van zijn brief uit 2009 (!) , jawel en wel hierom omdat de vrijheid van taal nooit door grenzen is bepaald! Wij van het AV hebben elkaar nog niet persoonlijk of zoals modern is Face2Face gesproken. Spreken door schrijven is gelukkig meer dat praten! Of zoals wij schrijven: Mondruften is als gedrag van hielenlikkers. U en ik weten al jaren dat die stunken, ruften uit hun mond! Bevrijding met onzze nimmer verdwijnend schrijversdrang! Groet !

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder