Houd de drager van dit verhaal ondersteboven. Schud een paar keer van links naar rechts. Haal temninste drie keer adem. Houd daarna de adem minimaal dertig seconden in. Lukt dat niet, begin dan niet eens aan dit verhaal. Drink er ook een groot glas water bij. O ja, bij voorkeur dit verhaal tot je nemen voor zonsondergang. Na zonsondergang mag ook, maar dan is het raadzaam in een stoel te gaan zitten die goed in het licht staat. Lees heel voorzichtig. Van links naar rechts en van onder naar boven. Anders leest u Chinees. Dat wil u niet. Zeker niet bij dit westers verhaal. Lees het verhaal ook niet bij storm. Voor u het weet waait het verhaal weg. Succes!

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

10 reacties

Nummer 22 · 7 augustus 2019 op 08:53

Zie dubbel, varifocus -34 links, -67 rechts, zit in een duikboot met de geslepen ramen op de genoemde sterkte, zie jules verne, nemo en een gigantische octopo…. help, help..he….€%$#@!£¥₩€

Mien · 7 augustus 2019 op 16:29

Fata ook nog gezien?

    Mien · 7 augustus 2019 op 16:30

    Fata M.

    Nummer 22 · 7 augustus 2019 op 20:33

    Yep. Morgana Fata en dan ook nog ’s onzichtbaar op een donkere actergrond. Keef Halac Fatima?, Morgana antwoordde ergens vanuit het duister: Soekram, sadici! Toen wist ik het: Ik moet een piano, een geleidhond, een keyboard en gitaar! En wel heel rap als ik tenminste… door het duister niet tegen andere Fatima’s oploopt!

Mien · 7 augustus 2019 op 23:46

Kwis nie da Fati een ma had? Hoewel? Iedereen heeft / had een mamma.

van Gellekom · 8 augustus 2019 op 09:50

Ik zeg: DOEN !!!!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder