2005 Is ten einde, en voor mij persoonlijk een prachtig jaar. Van een negatief en beetje depressief mens ben ik veranderd in een positief mens. 2004 Was een KUTjaar….. Op mijn wc-deur hangt dan ook een plaatje met: fuck 2004!!! Met een ‘het kan alleen maar beter gevoel’ begon ik aan 2005! Ik leefde in het verleden, wat een kutleven heb ik……en in de toekomst….had ik maar,kon ik maar….!!ik ging wat vaker op internet,en kwam op deze manier een leuke man tegen.na wat berichtjes heen en weer zijn we op msn gekomen.
de gesprekken werden al snel persoonlijk en intensief. bijna elke dag hadden we contact.
en ik begon het weer prettig te vinden om de dag te beginnen.op dat moment was ik net begonnen aan het boek: de kracht van het NU, van eckhart tolle ..maar de tekst kwam nog niet echt aan.als ik me NU kut voel hoe kan ik dat dan veranderen?
de man waar ik veel contact mee had leefde in het NU.toeval bestaat niet,zullen we maar zeggen.onze gesprekken gingen erg vaak over hoe ik me voelde en hoe ik eruit kon komen.ook persoonlijk leerden we elkaar steeds beter kennen.de kracht van het NU ,werd steeds helderder voor mij,en t leven kreeg weer kleur.genoot van de lente die er aan zat te komen….en hele nieuwe ervaring voor me allemaal…ik leerde om van een afstandje naar mezelf te kijken,naar mn gevoelens,gedachtes,verlangens en hoe ik daarmee op de loop ging af en toe.de man die ik had leren kennen via t internet heb ik ontmoet,en is nu een hele goede vriend van mij geworden.
leven in t NU is steeds meer gewoonte geworden,in plaats van gepieker en verlangens….mn leven gaat door, en ik zie hoe er vele mooie nieuwe dingen op mijn pad komen.mijn levens motto is NU:ALLEEN WAT NU IS …IS WERKELIJK!!!!!!!

Categorieën: Diversen

8 reacties

Li · 2 februari 2006 op 18:52

Oké de blijde boodschap is duidelijk. Wellicht kun je vandaag of morgen eens van gedachten wisselen met Mosje?

Misschien een tip voor de toekomst; begin elke nieuwe zin met een hoofdletter 😉

Li

Mosje · 2 februari 2006 op 22:38

Wat leuk, allemaal debuten vandaag. Het kan niet op.
Ik vind dit stukje wel leuk, maar als ik zou moeten raden denk ik dat je veel gechat hebt in het (recente) verleden, al die puntjes wijzen daar op.
Een klein beetje meer daar op letten, en het leest al veel beter.
Succes.

KawaSutra · 3 februari 2006 op 00:34

Vanaf nu: donderdag debutantendag?
Inhoudelijk boeiend geschreven. Uitvoering simpel gezegd slecht. Maar ik wil je absoluut niet ontmoedigen dus laat maar eens zien of je de punt, de spatie en de shift-toets kunt vinden. 🙂

Ma3anne · 3 februari 2006 op 06:26

Hoofdletters, leestekens en spaties zijn er (niet) voor niets. Daar mag ook jij gratis gebruik van maken hier op CX. 🙂

Misschien dat de volgende tekst dan wat leesbaarder wordt?

Dees · 3 februari 2006 op 11:00

Het is bijna een advertentie voor het boek dat je gelezen hebt. Ik vind het wel leuk om op de wc een tekst te hangen met FUCK 2004 trouwens 😀

Al zou dat voor mij een ander jaar zijn. De leesbaarheidstekens is inmiddels genoeg over gezegd? Daar kan de Word spellingchecker ook bij helpen… Voor de volgende.

senahponex · 3 februari 2006 op 11:01

Leuke column en blij voor je dat je het geluk heb gevonden, en bij een dipje gewoon wat oude klassiekers ophalen.
Plato:
Er verandert niets en ging uit van een onveranderlijke echte wereld, tijd en verandering was volgenshem slechts een schaduw.
Volgens de Griekse filosoof Parmenides bestond tijd niet, want het verleden is niet meer en de toekomst is er nog niet.

Mup · 3 februari 2006 op 13:32

Houden zo! (behalve de leestekens, maar dat is al gezegd)

Groet Mup.

Shitonya · 4 februari 2006 op 10:15

de wijzen leven in het heden volgens Schopenhauer. Dat had je met enige logica ook wel zelf kunnen bedenken. Het ontbreekt je aan grammatica, maar daar zul je vast niet aan gedacht hebben aangezien je zo vlug schreef en je emotie liet spreken in plaats van je verstand.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder