A., 28 januari 2003
Lieve Agnes,

Ik ben nogal geschrokken van je reactie op mijn correspondentie met Wouter Bos. Dat ik blijkbaar tot zijn befaamde netwerk behoor, dat heeft toch geen enkele invloed op onze relatie? Ik ben al jaren gelukkig getrouwd en dat zal ook altijd zo blijven, maar dat doet niets af aan mijn gevoelens voor jou. Zo mail ik ook al sinds jaar en dag met Wouter over alles wat los en vast zit maar dat kun je toch amper zien als verraad aan de goede zaak.
Ik zie je als een hele fijne en hechte vriendin en op ideologisch gebied zijn we bijna een eeneiige tweeling. Maar op het moment dat jij bezitterig begint uit te halen als ik in het tuintje van de buren zit te praten, dan word ik a la minute besprongen door de zelfde allergie die me destijds het leven bij de CPN onmogelijk heeft gemaakt. Dat is een machogedrag dat ik niet verwacht van een vrouw. Als ik een potentaat wil, dan stem ik wel op Jan M.
Je zou er verstandig aan doen om je oor, net als Bos, te luister te leggen bij anderen, dat verbreedt de horizon en scherpt de blik aan. In plaats daarvan dwing je mij in een rol van navelstaren en preken voor eigen parochie. Daar voel ik weinig voor.
Sorry dat ik me zo laat gaan, maar als jij al aan mijn goede bedoelingen twijfelt, wat blijft er dan nog over?

Veel liefs, XXX, en tot zaterdag,

B.

Categorieën: Actualiteiten

1 reactie

gast · 6 februari 2003 op 18:23

[email]vinbary@yahoo.co.uk[/email]
in ieder geval niet mijn parochie

Geef een reactie

Avatar plaatshouder