Op deze wereld is alles anders dan wat we willen. Als je naar je zelf kijkt, dan heb je het gevoel dat alles anders kan. Ik wel in ieder geval: een andere baan, wat meer waardering van mijn vriend en gezien worden door mijn familie. Maar als we het wat breder trekken, dan hebben we het nog niet zo slecht. Kijk nou naar Hirsi Ali, eerst wordt ze bijna uitgehuwelijkt en nu uitgekotst door Nederland! Nederlanders zijn hypocriet en dat bleek de afgelopen weken maar weer. Als er iemand zoals Taïda het land wordt uitgezet, staat heel Nederland op de voorgrond te blaten dat ze moet en mag blijven! Maar zodra er iemand in de politiek, die een duidelijke en misschien niet voor iedereen weggelegde mening heeft, het land dreigt uitgezet te worden, zwijgen wij, Nederlanders, stil. Het merendeel van de Nederlanders vind het nu ineens wel terecht dat iemand wordt uitgezet.

Gelukkig is Amerika een land van de onbegrensde mogelijkheden en wordt zij daar met open armen ontvangen. Het merendeel van onze buren heeft een bredere kijk op wat er in ons landje gebeurd. Trek je je mond open dan word je uitgekotst! Maar gelukkig heeft ene Bot hier een oplossing voor en denkt dat “dit vuurtje heel snel uitgetrapt kan worden”

Ik bedoel maar, we hebben het nog niet zo slecht. We zijn geen hoge bomen en vangen dus weinig wind. En dan worden we niet gewaardeerd voor wat we doen. Wat maakt het nog uit als je kijkt naar wat hoge bomen allemaal voor wind vangen?


4 reacties

Shitonya · 24 mei 2006 op 12:57

Amerika is eerder één en al ellende en het is meer dan terecht dat Ali baba eruit gegooid wordt. Dat hadden ze al veel eerder moeten doen. Niets vernieuwends in de politiek, dus hebben we er ook niets aan. Ze kunnen beter weer eens iemand als Pim erin gooien.

Outsider · 24 mei 2006 op 23:12

[quote]Nederlanders zijn hypocriet en dat bleek de afgelopen weken maar weer.[/quote]
Bij dergelijke opmerkingen trekken mij de tenen krom in de schoenen. Ten eerste is er geen enkele reden om aan te nemen dat Nederlanders hypocrieter zijn dan welk ander volk dan ook en ten tweede is het veel te generaliserend. Men hoeft Nederlanders helemaal niet op te hemelen, maar om altijd maar weer het eigen volk af te schilderen als zo ongeveer het domste volk ter wereld, wat columnisten vaak doen, slaat als een lul op een koekjestrommel. Laten we het er maar op houden dat Nederlanders net zulke grote klootzakken zijn als iedereen.

Prlwytskovsky · 25 mei 2006 op 00:23

Outsider: ik ben ook een Nederlander en trek me jou visie persoonlijk aan. Jij kan beter onder een paard hangen.

Outsider · 25 mei 2006 op 04:57

Ik zeg anders niks verkeerds van Nederlanders, Prlwytskovsky, maar het is hier altijd weer hetzelfde: men leest niet wat er staat.
Trouwens waarom trek je je de opmerking van Ank dan niet aan, want die zegt dat jij een hypocriet bent evenals alle Nederlanders.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder