Mijn weekend was weer geweldig. Ik had me zo erg verheugd om weer eens lekker uit te gaan. Ieder eerder weekend kon ik niet of had geen zin. NU zou het er dus weer van komen. Ik kon vrijdag al mee geen met vrienden naar Amsterdam. Naar HQ in de melkweg. Aangezien ik de hele week met pubers van 3 VMBO op kamp was gegaan was ik nu een beetje moe. Wilde een dag rusten en had al aan anderen beloofd om zaterdag uit te gaan.

Die Zaterdag gebeurde er iets verrots. De auto waarmee we zouden gaan ging kapot. 1000 euro schade. Ik allerlei andere auto’s vragen en uiteindelijk mocht ik van mijn vader een busje (die omgebouwd als camper was) lenen. Helemaal bij was ik. KOn ik toch nog uit gaan. Ik al die vrienden opbellen. De een was ziek. De ander moest vroeg op de volgende dag en weer een ander (waarvan de kapotte auto was0 had het wel gehad met alle ongeluk vandaag en wilde ook niet meer uit. AAAH ik kon ze wel wurgen (niet gedaan hoor)
Kon ik eindelijk uit en had ik mijn vader zover gekregen dat ik zijn auto mocht lenen, wilde de rest niet meer. Uit ergernis heb ik de hele avond op de bank naar films gekeken. Wat baalde ik zeg. 👿 😡 👿

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder