Stockholm, mei 2020

De Hollandse politicus Henk Krol, ex-lijktrekker van de partij 50Plus en voormalig pensioenpot leeghaler bij Gaykrant, krijgt in december de Nobelprijs Natuurkunde 2020.
De politicus krijgt de prestigieuze prijs omwille van zijn baanbrekende visie inzake het opstappen uit ZIJN partij 50plus.
De mediageile Henk Krol, die wij van het Absurdistisch Verbond, hierna AV en nu ook omwille van zijn Henk Krol’s privacy met HK moeten duiden, leegt graag zijn eigen verbale bagger op de televisie. John & Linda Talpa, in opperste staat van euro opwinding, zien een nieuw aanbrekend programma hun ruif nog vullen want zo zeggen ze ‘ Wij van de gezelligste Talpa Family voor leeghoofdigen’ omarmen dolgraag de ouderen van de toekomst.

Willeke A. ‘ Morgen ben ik de bruid’, u weet mijn ex. doet al mee, vertelde John Sr. Linda Talpa: Peter Ruft de Vries zien wij als beoogt presentator. Peter die Ruft zoveel bagger uit zijn mond daar lusten de ouderen pap van.
En wat te denken van de reclame exposure. Oh, oh broer, jah, jah zus zegt het eens. De Tena, inlegkruisjes, E-bikes, 45km wagentjes, badkamer verbouwing in 1 dag maar ook ‘Voor ontlasting verlies’ reclame cowboys zullen in de rij staan om mee te willen doen wat ik je zeg!, nee wat wij zeggen natuurlijk. Dat wordt een 2 eigen Falcon Jet!

De leden van het Nobelprijscomité kwamen vroeger dan anders met de bekendmaking van de winnaar. In een korte mededeling looft het comité het werk van HK en zijn ingenieuze team van 50plussers naar eigen zeggen van HK onder leiding van Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L.; Onderzoeks Instituut Leijdecker.
Uit een diepgravend waarbij de onderste steen naar boven kwam onderzoek, blijkt onze zeer gewaarde Prof. Dr. mr. Ir. R Leijdecker (1955) van het O.I.L, nergens van af te weten. ‘De malloot Henk Krols, zei u. moet mij never nooit meer noemen, dat is fake news! Mijn advocaat regelt de schadevergoeding wegens laster, smaad en leugens!

Volgens K’s theorie neemt de relativiteit van 50Plus toe naarmate zijn eigen inkomen afneemt. Zijn R.O.I. Return Ouderen Investment moet snel het Break Even Point. Bereiken.

Het opstappen van HK kwam in een stroomversnelling ( zoals er eentje in de Lesse bij Dinant te bekijken is, maar dat terzijde) toen hijzelf door de jaren heen meer en meer begon te verdienen. ‘Met mijn steeds hoger inkomen kwam ik tot een merkwaardige vaststelling: hoe meer ik verdiende, hoe relatiever ik 50Plus begon te vinden.’
K’s veel geroemde eerlijkheid en openheid van zaken plaatst hem in de positie om zich uit te spreken over hoe relatief 50Plus eigenlijk is.

De redactie van het Absurdistisch Magazine Edition nam telefonisch contact op om HK te feliciteren: Waarom gaat uw nieuwe partij de Partij van de Toekomst heten, meneer K.?

K. (70) zwaar geïrriteerd met een duivelse glimlach ‘Denk eens na!

De toekomst bestaat niet. Dus hoef ik ook niets te doen. Weet je hoe simpel je dan je salaris verdient? Hahahahahahahahahahahahahaha.

Wij; Femke Merel of heet ze Merel Femke om het even en me , myself and I van de PvdT moeten jullie niet te verwarren met de PvdD, Denk over de PVV en FvD zwijg ik nu!

Opzouten nu, ik ga me nu bezatten en heb een darkroom voor 70Plussers als gereserveerd want ik heb zin in een baggerfeest. Jah en voordat u een vraag stelt ‘wie doen er mee?’ hier hebben jullie mijn antwoord: Jan Nagel zeker niet maar Peter Ruft de Vries daar doe ik geen uitspraak over.

Categorieën: Actualiteiten

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 11 mei 2020 op 10:36

Waar ik aan denk? Nergens eigenlijk

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder