Hoe ik het allemaal voor elkaar heb gekregen, is voor mij nog steeds een hele grote vraag. Precies weten wat het is, ja, daar ben ik ook nog niet helemaal achter. Wat ik wel weet, is dat ik hem heel erg leuk vind. Zo’n sterke, macho lichaamsbouw; op één of andere manier vind ik dat altijd sexy. Zijn glimlach is de mooiste die ik ooit gezien heb. Zijn stralende ogen, als hij haar ziet. Echt knap is hij niet. Zij ook niet. Maar dat maakt niet uit. Zijn aardigheid maakt hem knap. Hetzelfde geld voor haar. Hij is degene die ik wil hebben; zij is degene die hem heeft. Al jaren. En ondanks het feit dat ik wéét dat hij meer van haar houd dan van alle andere dingen in deze wereld, dat gevoel dat gaat niet weg. Dat gevoeld dat ik hem gewoon wil. Iets ondernemen zal ik ook nooit. Want hoe graag hij ook is wat ik wil, zij is te aardig om zo te bedriegen. Zij vindt míj aardig. En ik haar.

xx.

Categorieën: Liefde

9 reacties

KingArthur · 6 april 2007 op 11:04

Met alle respect, dit vind ik geen tekst voor hier!

arta · 6 april 2007 op 11:15

Ben het met King eens!
Kan aan mij liggen, want ook wat mannen betreft verschillen we van smaak!
[quote]Zo’n sterke, macho lichaamsbouw; op één of andere manier vind ik dat altijd sexy[/quote]
Brrrr…moet er niet aan denken!!
🙂

SIMBA · 6 april 2007 op 11:21

Zeker een 1-april-grap van “meisje” (1 april geregistreerd en 1 april deze column ingestuurd)

[quote]Dat gevoeld dat ik hem gewoon wil. [/quote]
😕

Mosje · 6 april 2007 op 12:24

Meisje, jij bent er een van de sms-generatie, dat zie je zo.

Anne · 6 april 2007 op 20:31

Geen bezwaar tegen dit stukje.

schoevers · 6 april 2007 op 22:54

Dit is een bericht van de zij-lijn.
Ook geen bezwaar.

WritersBlocq · 6 april 2007 op 23:56

Je volgende stukje gaat vast over de hij-paal 😀 (maar dan graag grammaticaal beter ;-))

Rose · 7 april 2007 op 07:40

Tja, ach..zo boeiend vind ik het ook niet.

Wel goed dat je verder niets met je gevoel doet. Zo hoort het.

En dat xxx had je achterwege kunnen laten.

Kathy · 10 april 2007 op 20:25

Niet lullig bedoeld tegen alle andere die hierop gereageerd hebbben hoor, maar als “meisje” dit graag wil posten… laat haar dan. Ik bedoel, als het je verder niet interesseert lees het dan gewoon niet. En over de grammatica… tja, niet iedereen is goed in Nederlands, toch? 😉

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder