Ontuchtverdachte

Vanochtend weer zo’n bericht in de telegraaf. Ik lees die troep niet eens meer. Hysterische vrouwen die zeggen dat ze een pedofiel zo zouden overrijden. Maar wat te denken van “ons geheimpje”? Het is al zo’n slordige 20 jaar bekend dat negen van de tien gevallen van pedofilie incest slachtoffers zijn. Uiteraard is het probleem al veel langer bekend maar toen verscheen er een lijvig boekwerk van het CPB wat als overheidsinformatie dient.

Incest is niet alleen veel omvangrijker maar ook veel schadelijker. Het kind, meisjes meestal, krijgt een schuldgevoel aangepraat en moeder is Oost Indisch doof. Het misbruik gaat jarenlang door vaak inclusief doodgeboren of zelfs levende kinderen. Een pedofiel daarentegen houdt van kinderen. Hij probeert hun vertrouwen te winnen en een nummertje blijft bij een keer. Daar is het niet mee goed gepraat maar wel fors in perspectief gepraat.

Deze hele ellende is begonnen met ene Jolanda uit Epe waarna het hek van de dam was en een heksenjacht is begonnen terwijl de overheid dus echt wel beter weet.

Wat die seks met minderjarigen betreft is er veel meer mis. De wettelijke leeftijd waarbij een kind seks mag hebben is 16 jaar. Uiteraard zijn er zat kinderen van 12 die al seks hebben en daar is ook niks mis mee. Wat zou er dan mis zijn als een kind met seksuele ervaring er voor kiest om seks met een oudere man te hebben? Als het maar vrijwillig gaat.

Ik vind die hele Romand Polanski affaire walgelijk. Er zijn hele hordes menseen die niet weten dat hij Hair geregisseerd heeft, het begin van de flower power tijd, juist vrije seks. Een van de liedjes uit hair gaat nu net over een wereldwijze jongeman die valt voor een maagd van 16, Donna. De moord op Sharon Tate en zijn vrienden was het einde van de flower power. Die zogenaamde statuatory rape, dus die seks met een meisje van 13, is een incident dat zij het liefst wil vergeten. Wie zegt dat dit niet volledig vrijwillig was? Ik heb aan telefoonseks gedaan en had een meisje van 15 achter me aan. We waren beiden nieuwsgierig en zij had al drie nummertjes gemaakt.

Ook die hele heksenjacht op hoerenlopers bij minderjarige meiden is waanzin. Die pooiers moesten ze opknopen. Ik heb nog nooit een hoer om een paspoort gevraagd u wel soms?

Categorieën: Actualiteiten

11 reacties

Arta · 28 april 2018 op 22:45

Persoonlijk ben ik het heel erg eens met de wettelijke minimumleeftijd qua sex met minderjarigen. Je mag en kunt niet verwachten dat kinderen volwassen beslissingen kunnen maken. De bescherming van kinderen is wmb een groot goed.

De ongedwongen open manier van schrijven kan ik wel waarderen, ook wanneer mijn haren overeind gaan staan 🙂

emaessen · 28 april 2018 op 23:37

@arta Dat is de reactie van alle vrouwen en van veel mannen. Dit neemt niet weg dat dat CPB rapport wel degelijk voor de overheid geschreven is en de accenten dus verkeerd liggen.

Het probleem is ook niet onoplosbaar want met droomduiding vanaf de taalgevoelige leeftijd kunnen alle problemen achterhaald worden, zaken waar de GGZ geen oor voor heeft maar dus wel de oorzaak zijn.

Natuurlijk kan dit niet bij iedereen maar wat wel kan is een grondig onderzoek om de typen van dromen in kaart te brengen. Daarna kan de klassendocent op de brugklas nog altijd droomanalyse toepassen. Voor de emotionele ontwikkeling van het kind is het dan nog niet te laat en met 1.000.000 depressieve mensen per jaar is er echt wel aanleiding.

Nummer 22 · 29 april 2018 op 10:45

Goedemorgen zeg!

Heb jouw column een paar keer gelezen. Je schrijft over incest en pedofilie.
Ik raad je aan om Nagy (Hongarije) te (gaan) lezen die schreef over ‘horizontale en verticale relaties’
Bij incest vanuit de verticale relatie is er sprake van: moeder /vader met dochter e/o zoon en dochter met haar dochter e/o zoon. Wat je ontvangt en binnen de relaties wordt als ‘normaal’ wordt beschouwd en ook door gegeven naar een volgende generatie. Ook binnen deze relaties kunnen er incest verbanden ontstaan en / of bestaan tussen broer en zus, broer en broer, die zelfs bij een of beide ‘ouders’ niet bekend is. Je bent geboren uit een vrouw ( de’ moeder’) maar zal nooit boven haar kunnen gaan staan.

In de ‘hogere’ milieus wordt en moet incest binnen de familie gehouden omdat anders ‘ de goede naam en eer ‘wordt besmeurd en vertrokken moet worden uit de buurt waar een familie naam en wie je bent’ het allerbelangrijkste is. Rationalisatie omwille van… het niet worden uitgekotst door de sociale groep en subcultuur waar in de familie zich begeeft.

In de ‘lagere’ milieus wordt incest direct opgebiecht als ze ‘betrapt’ zijn. * Maar opa deed het ook bij mij en bij mijn…. ‘. De opgelegde straf wordt geaccepteerd. De buurt is geschokt en direct wordt het vingertje geheven en op de televisie hoort de kijker een buurtgenoot zeggen * ik heb zelf ook kinderen(..) en moet er niet aan denken dat deze vieze(..) man aan mijn kinderen heeft gezeten. Ik had al zo’n vermoeden want hij had heel veel kleine kinderen over de vloer*

(pauze!, tijd voor een glas Kamille thee)

Pedofilie is niet te rationaliseren.! Hier is sprake van ongelijkheid in leeftijd , handelen en denken. Hier is sprake van ‘ omkoperij’ en ‘ chantage’ . de voorbeelden zijn bekend. Wordt het kind ouder dan de interesse van de pedofiel of meerderjarig dat verliest de pedofiel haar of zijn belangstelling en gaat op weer op zoek.

Jij schrijft over telefoonseks met ene minderjarige. Weet jij dat of denk je dat omdat je naar seks met een minderjarige van 15 hunkert. … Zij had al 3 nummertjes gemaakt. Het gebruiken van het woord ‘nummertjes’ zegt de oplettende lezer genoeg.

Vanuit welke pycho analytische theorie een verklaring willen zoeken om incest en pedolfiel rationeel te willen verklaren is en dan ‘ incest’ en ‘pedofilie’ vanuit die eigen perceptie, deze 2 begrippen door elkaar te halen, gaat totaal voorbij aan wat er in de duisternis van het world wide web aan de gang is. Wat daar gebeurd komt slechts naar buiten als een netwerk wordt opgerold.

Tot slot:Jouw aanname over het ‘ paspoort vragen’ zegt mij wie jij bent.

emaessen · 29 april 2018 op 11:50

Wat een gelul weer nr22. Waarom zou ik over pedofilie moeten lezen als ik bekend ben met dat CPB rapport EN de Sade. Wat voor recht van spreken heb jij als je werkelijk geen enkel argument van mij serieus neemt. Wordt pedofilie in de lagere milllieu’s “opgebiecht” NEE dus. En WIE ben ik dan? Een pedofiel soms?

  Nummer 22 · 30 april 2018 op 07:00

  Hmmm. Lezen is blijkbaar toch moeilijker als het nivo van reacties stijgt. Ik reageerde op incest binnen gezinnen. Maar ik lees jouw stuk vanuit jouw ‘ gekleurde bril’ en dat is jouw mening maar probeer mij niet te overtuigen van jouw gelijk. Mijn mening telt ook.

   emaessen · 30 april 2018 op 07:06

   Jouw mening slaat de plank mis en mijn bril is inderdaad gekleurd want ik heb achromatopsie.

Mien · 30 april 2018 op 07:20

Ik kan me wel vinden in de kritische reactie van Ruud. Lijkt me trouwens best vervelend schrijven, als je last hebt van je staafjes en kegeltjes.

emaessen · 30 april 2018 op 07:40

En een haperende laptop. Merkwaardig overigens dat werkelijk helemaal niemand moeite heeft met botte verkrachting van weerloze kinderen en seks met wederzijdse goedkeuring veroordelen.

  Nummer 22 · 30 april 2018 op 15:40

  Beste mede schrijver. Nu draaf je door. Vanuit de westerse cultuur proberen misdaden tegen de mede mens te veroordelen. Soit! Maar de cultuur, subcultuur, politiek, economie etc. op 1 hoop te gooien gaat mij te ver. Ik verafschuw elke vorm van discriminatie en onderdrukking, vernedering en geweld in welke vorm dan ook van vrouwen en mannen en kinderen op basis van dogma’s funda-mentalisme. Sexualiteit is en mag nooit de lichamelijke integriteit van wie dan ook geweld aan doen. Ik veracht elke pedofiel die alleen al denkt aan sex met minderjarigen en dat ook onderling met beelden deelt. Pedofilie voor het eigen genot en dan hard op toeteren dat het kind zelf kan bepalen. Vergeet even niet de baby’s, peuters, kleuters, tieners… ! Wat jouw mening is en waarop gebaseerd. Soit. Maar probeer niet via een column een ander te willen overtuigen van jouw gelijk.

emaessen · 30 april 2018 op 16:10

Wat doe je nou eigenlijk zelf anders dan doordrammen? En werkelijk op alles wat ik schrijf? Waarom zou ik geen column mogen gebruiken om een punt te maken? Kortom hou je kop tot je weet waar je het over hebt.

  emaessen · 30 april 2018 op 19:34

  Voor alle duidelijkheid ik vind het vrij normaal om het laatste woord onder mijn eigen column te hebben. Incest komt 10 keer zo vaak voor en is vele malen meer traumatiserend dan pedoseksualiteit. Daar hoef je dat rapport van Paul Schnabel niet voor gelezen te hebben om dat te begrijpen maar dat heb ik dus wel.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder